Libnet.ro
UNICEF

09:00

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din Sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mansarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala; trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mandarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Incendiu puternic la o fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin

Un puternic incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza, 8 septembrie, la o fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea focului. Nu au existat victime, insa pagubele sunt insemnate.

Incendiu puternic in Drobeta Turnu Severin. O fabrica de prelucrare a lemnului a fost facuta scrum

Un puternic incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la o fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea.

Incendiu la o casa din Bucuresti, extins la un bloc. Cinci persoane au avut nevoie de primul ajutor

Cinci persoane au primit primul ajutor, doua fiind transportate la spital, in urma unui incendiu care a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o locuinta situata pe strada Iordache Nastase din Capitala, flacarile extinzandu-se la un bloc.

Incendiu puternic in Capitala: Un bloc cu 50 de apartamente a ARS ca o torta! Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un bloc cu trei etaje, plus mansarda, situat in sectorul 5 al Capitalei a ars aproape in intregime, iar acoperisul unei case si o anexa s-au transformat si ele in scrum vineri noapte, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )