Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Hotnews Hotnews,
 Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD. continuă pe Hotnews

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu (surse)

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei, si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie. Primarul Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, relateaza Mediafax.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie, relateaza Mediafax.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala; trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mandarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din Sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mansarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

O femeie a murit intr-un incendiu din sectorul 6 al Capitalei. Victima s-a lovit in zona capului

Politistii si procurorii efectueaza cercetari in cazul unei femei de 44 de ani, gasita moarta intr-o locuinta cuprinsa de incendiu, in sectorul 6 al Capitalei, victima prezentand leziuni la nivelul.

Unul dintre pompierii raniti in incendiul din sectorul 5 al Capitalei va fi operat

Unul dintre pompierii care a fost ranit la membrul inferior in incendiul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in sectorul 5 si care a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni va fi operat, a de.

Paza sporita in scolile din Sectorul 4: in fata unitatilor de invatamant se va gasi permanent o Patrula Scolara formata din agenti ai Politiei Locale (VIDEO)

Proiect unic in Romania. Elevii din Sectorul 4 al Capitalei vor incepe noul an scolar 2018-2019 in cladiri modernizate, reabilitate, dar si in deplina siguranta. Paza copiilor din unitatile de.

O fetita de sase ani, abuzata sexual in scara unui bloc din Deva

O copila de sase ani a fost abuzata sexual in scara unui bloc din municipiul Deva. Oamenii legii fac cercetari pentru identificarea agresorului. Mama fetitei a reclamat la Politie.

Consilierii PSD din Primaria Capitalei isi anunta sustinerea pentru Gabriela Firea: Noi nu suntem masa politica de manevra

Consilierii PSD din Primaria Capitalei si-au anuntat sustinerea pentru Primarul general Gabriela Firea in contextul tensiunilor care exista intre aceasta si liderul PSD Liviu Dragnea. Toti cei 24 de consilieri.

Incendiu puternic in Capitala: Un bloc cu 50 de apartamente a ARS ca o torta! Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un bloc cu trei etaje, plus mansarda, situat in sectorul 5 al Capitalei a ars aproape in intregime, iar acoperisul unei case si o anexa s-au transformat si ele in scrum vineri noapte, transmite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )