Libnet.ro
UNICEF

17:15

Incendiu puternic in Sibiu. Mai multe cabinete medicale au fost afectate

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in Sibiu. Mai multe cabinete medicale au fost afectate

Mai multe cabinete medicale din Cisnadie, judetul Sibiu, au fost afectate in urma unui incendiu izbucnit duminica dimineata. Aproximativ o suta de metri patrati din acoperis, elemente de mobilier si tehnica de. continuă pe Antena3

Mai multe cabinete medicale, afectate in urma unui incendiu izbucnit in judetul Sibiu

Mai multe cabinete medicale din Cisnadie, judetul Sibiu, au fost afectate in urma unui incendiu izbucnit, duminica dimineata, la acoperisul cladirii in care functioneaza acestea, fiind distruse o suprafata de aproximativ o suta de metri patrati din acoperis, elemente de mobilier si tehnica de calcul .

SUA: Un barbat a injunghiat mai multe persoane. Una dintre victime a decedat

Un barbat a injunghiat miercuri mai multe persoane si a impuscat un politist in localitatea Sunset din statul Louisiana, sudul SUA. Suspectul a fost arestat intr-un supermarket unde se ascunsese dupa.

Franta: Romii au incendiat mai multe anvelope si au blocat autostrada pentru a determina un judecator sa elibereze un tanar care voia sa participe la funeraliile tatalui sau

Haos in Franta, unde romii au incendiat mai multe anvelope si au blocat autostrada care leaga Parisul de Lille, informeaza B1 TV. Sute de soferi au stat cu orele in coloana pe Autostrada 1 asteptand ca autorit.

Barbat retinut de Politie dupa ce mai multe mamici au semnalat ca a incercat sa le fure copiii de langa ele

Un barbat in varsta de 45 de ani, din comuna I. Caragiale, a devenit spaima mamicilor, dupa ce mai multe s-au plans politiei ca a incercat sa le fure copiii in parc, in miezul zilei. Una dintre mamici a povestit patania sa pe o retea de socilizare.

Speriate de scumpirile repetate ale gazelor naturale, mai multe institutii buzoiene se muta la sistemul centralizat de termoficare

Mai multe institutii publice din Buzau au solicitat in aceasta perioada bransarea la sistemul centralizat de termoficare, considerand-ul mai avantajos decat cel independent. in perioada 1998 2005, peste 11. 000 de consumatori, printre care si mari clienti, au renuntat la serviciile Regiei Autonome Municipale din cauza tarifelor prea mari si a intreruperilor frecvente de alimentare cu agent termic.

Viorel Moldovan: Constantin Budescu poate fi omul decisiv la nationala, are mai multe plusuri decat minusuri

Antrenorul secund al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Viorel Moldovan, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca jucatorul formatiei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, are calitatile necesare de a fi decisiv intr-o partida, avand mai multe plusuri decat minusuri.

Privilegiile de sorginte islamica ale drept-credinciosilor domnitori valahi: incheie nepedepsiti mai multe casatorii, desi numai una e legiuita

Un cronicar ungur a lasat intr-o istorie a Transilvaniei, Tarii Romanesti si Moldovei, marturii controversate despre obieceiurile matrimoniale ale bogatilor si chiar ale voievozilor romani. Cronicarul aminteste de boieri si domni cu mai multe sotii, dar si libertatea divortului.

Ambient Sibiu, minus 30% la afaceri intr-un singur an: ardelenii resimt din plin declinul si inchid mai multe magazine

Ambient Sibiu, candva top 3 in randul celor mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, a incheiat anul 2014 cu un business in scadere cu aproape 30% si pierderi de peste 7 milioane de euro, conform datelor publicate de catre companie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )