Libnet.ro
UNICEF

05:00

Incendiu puternic, urmat de o explozie, la o fabrica din vopseluri: 5 persoane ranite (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic, urmat de o explozie, la o fabrica din vopseluri: 5 persoane ranite (VIDEO)

Panica la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara! O persoana a fost grav ranita, iar alte 4 au fost intoxicate cu fum, dupa un incendiu, urmat de o explozie. Pompierii au intervenit de. continuă pe B1

Incendiu violent la o fabrica din Orastie. Cinci persoane au fost ranite - VIDEO

Cinci persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara. Ranitul a fost transportat la spital, iar pompierii.

VIDEO Incendiu puternic la un depozit de deseuri electrocasnice din Timisoara

Un incendiu puternic a cuprins, la Timisoara, un depozit de electrocasnice apartinand societatii de salubritate Retim, iar fumul gros se poate observa de la departare.

Incendiu urmat de o explozie la Orastie: 5 persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara! O persoana a fost grav ranita, iar alte 4 au fost intoxicate cu fum, dupa un incendiu, urmat de o explozie. Pompierii au intervenit de.

Starea de alerta in Orastie: Autoritatile au decis evacuarea blocurilor de langa fabrica de vopseluri cuprinsa de un incendiu devastator (VIDEO)

Autoritatile locale din Orastie au decis sa evacueze de urgenta locuitorii din cele cinci din preajma fabricii de vopseluri cuprinse marti de un incendiu devastator, urmat de o explozie. Acestia vor fi.

FOTO Dezastru la o fabrica de vopseluri din Orastie. Cel putin cinci raniti intr-un incendiu mistuitor, urmat de explozii

Pompierii fac eforturi disperate pentru a stinge un incendiu mistuitor care a izbucnit la o fabrica de vopseluri din Orastie. Cel putin cinci oameni au fost raniti, dintre care unul este in stare grava. Potrivit martorilor, dupa izbucnirea flacarilor au avut loc mai multe explozii.

Incendiu puternic la fabrica de cherestea Holzindustrie Schweighofer. Patru autospeciale actioneaza la fata locului

Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiaza in incinta fabricii de cherestea Holzindustrie Schweighofer din Sebes, pentru lichidarea focului au actionat patru autospeciale si 16 subofiteri si un.

Incendiu puternic la un depozit de deseuri electrocasnice de la marginea orasului Timisoara

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la un depozit de electrocasnice apartinand societatii de salubritate Retim din Timisoara, iar fumul gros se poate observa de la departare.

Incendiu la o fabrica de vopseluri din Orastie, cinci persoane fiind ranite

ACTUALIZARE 19:46 Incendiul de la fabrica de vopseluri din Orastie a cuprins o hala de 5. 000 de metri patrati Incendiul izbucnit in aceasta dupa-amiaza la o fabrica de vopseluri din Orastie a cuprins o hala cu patru niveluri, pe o suprafata de aproximativ 5. 000 de metri patrati. ----------- O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, in aceasta dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara.

Incendiu la o fabrica de vopseluri din Orastie, cinci persoane fiind ranite

O persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, in aceasta dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara.

Incendiu puternic pe platforma societatii Holzindustrie Schweighofer din Sebes

Un numar de 16 pompieri cu patru autospeciale au intervenit, marti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in curtea fabricii de cherestea Holzindustrie Schweighofer din Sebes, companie lider in industria europeana de prelucrare a lemnului.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )