Libnet.ro
UNICEF

05:45

Incendiul izbucnit pe o proprietate din Chitila a fost lichidat dupa aproape doua ore

Hotnews Hotnews,
 Incendiul izbucnit pe o proprietate din Chitila a fost lichidat dupa aproape doua ore

Incendiul izbucnit, luni seara, pe o proprietate din Chitila, unde flacarile au cuprins o locuinta si un centru pentru incarcarea buteliilor, a fost lichidat dupa aproape doua ore. In urma incendiului, o persoana a fost grav ranita, avand arsuri pe 80-90 la suta din suprafata corpului. continuă pe Hotnews

Sistemul informatic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri a fost blocat dupa atacurile cibernetice

Sistemul informatic al Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a fost blocat dupa recentele atacuri cibernetice.

Incendiu la doua cladiri din Chitila: O persoana a suferit arsuri pe 50% din suprafata corpului

Doua cladiri din cartierul bucurestean Chitila au fost cuprinse de flacari luni seara. Unul dintre imobile este o locuinta, iar celalalt, un centru de butelii, informeaza Mediafax. Potrivit.

Sistemul informatic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri a fost blocat dupa atacurile cibernetice. Ministerul sustine ca sistemul a fost deconectat preventiv de la internet

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a recunoscut, luni dupa-amiaza, ca sistemele sale informatice au fost vizate de atacuri cibernetice, dar sustine ca aceste sisteme nu au fost direct afectate.

O romanca a fost concediata dupa ce seful ei a aflat ca s-a culcat cu Orlando Bloom. Cum arata tanara - FOTO

Viviana Ross, o chelnerita in varsta de 21 de ani, angajata a unui hotel, a fost concediata de seful ei dupa ce acesta a gasit-o goala in una dintre camere, dupa o noapte petrecuta cu.

TRAGEDIE LA CERNICA:O persoana a murit si sapte au fost ranite dupa ce un autoturism si un microbuz s-au ciocnit (FOTO)

O persoana a murit si sapte au fost ranite, in urma unui accident produs, sambata dupa-amiaza, in Cernica, dupa ce un autoturism si un microbuz s-au ciocnit, la fata locului fiind solicitat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )