Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incendiu la doua cladiri din Chitila: O persoana a suferit arsuri pe 50% din suprafata corpului

B1 B1,
Incendiu la doua cladiri din Chitila: O persoana a suferit arsuri pe 50% din suprafata corpului

Doua cladiri din cartierul bucurestean Chitila au fost cuprinse de flacari luni seara. Unul dintre imobile este o locuinta, iar celalalt, un centru de butelii, informeaza Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

Incendiul izbucnit pe o proprietate din Chitila a fost lichidat dupa aproape doua ore

Incendiul izbucnit, luni seara, pe o proprietate din Chitila, unde flacarile au cuprins o locuinta si un centru pentru incarcarea buteliilor, a fost lichidat dupa aproape doua ore. In urma incendiului, o persoana a fost grav ranita, avand arsuri pe 80-90 la suta din suprafata corpului.

Doua cladiri monument istoric din Piata Natiunile Unite din Capitala sunt acoperite de cativa ani de reclame uriase. Reactie zero a autoritatilor

Doua cladiri monument istoric din Piata Natiunile Unite din Capitala -Palatul Agricola Fonciera si Palatul Societatii Adriatica - sunt acopertite de cativa ani de reclame uriase, desi legea interzice acest lucru. Doi cetateni pasionati de vechiul Bucuresti au sesizat in mai multe randuri Primaria Capitalei, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, chiar si firma a carei reclama se afla pe cladirile monument, insa reclamele sunt in continuare acolo.

Incendiu de proportii in localitatea Chitila. Ard doua cladiri, dintre care una este centru de incarcat butelii

Un incendiu de proportii a izbucnit, in aceasta seara, la doua imobile de pe strada George Cosbuc din localitatea Chitila. Una dintre cladiri este centru de incarcat butelii, potrivit reprezentantilor ISU. Nu mai putin de opt autospeciale au fost trimise la fata locului.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )