Libnet.ro
UNICEF

06:30

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Managerul a demisionat Parchetul a dispus expertize ADN pentru identificarea a 5 dintre victime Medicul erou, in continuare in stare grava

Hotnews Hotnews,
 Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Managerul a demisionat Parchetul a dispus expertize ADN pentru identificarea a 5 dintre victime Medicul erou, in continuare in stare grava

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt - unde sambata seara 10 pacienti au murit in incendiu, iar un medic a fost grav ranit - a anuntat luni ca va demisiona, el acuzand implicarea politicului. intre timp, Parchetul a continuat cercetarile la fata locului si audierile de martori, pentru a stabili cauza incendiului, iar procurorii au dispus expertize ADN pentru cinci dintre victime, care nu au putut fi identificate. 25: Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid22. 10: Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului21. 45: Orban, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Nu este suficienta o demisie Ancheta penala care trebuie sa identifice responsabilii. continuă pe Hotnews

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ambasadorul Zuckerman, in numele Presedintelui Trump si al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleante familiilor celor care au pierit in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt, transmie un comunicat de presa trimis redactiei.

Presa straina relateaza despre incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze, noteaza News. ro.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Cinci din cele 10 persoane decedate in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt nu au putut fi identificate Anuntul Parchetului

Cinci din cei 10 pacienti care au murit in incendiul ce a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt nu au putut fi identificati, iar procurorii au dispus expertize ADN. Parchetul General a anuntat luni seara ca a fost finalizata cercetarea la fata locului si ca au fost audiati martori.

Cine sunt cei 10 pacienti care au decedat in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Persoanele aveau varste cuprinse intre 67 si 86 de ani

Persoanele care s-au stins din viata,in urma incendiului desambata seara, in Sectiia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, erau7 barbati si 3 femei, cu varste cuprinse.

Arafat sustine ca pompierii au ajuns la spitalul din Piatra Neamt in aproximativ 5 minute de la anuntarea incendiului Filmul interventiei

Pompierii au ajuns la Spitalul Judetean din Piatra Neamt in aproximativ 5 minute de la anuntarea incendiului, sustine secretarul de stat Raed Arafat. La randul sau, seful IGSU, Dan Iamandi, spune ca au intervenit aproximativ 150 de persoane, cu 35 de masini, iar operatiunea de stingere a durat circa 25 de minute.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

La rugaciunea ingerul Domnului de duminica 15 noiembrie 2020, papa Francisc a transmis apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului care a izbucnit in seara de sambata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit Vatican News si News. ro.

Antrenorul emerit de lupte Mircea Covataru a murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Federatia Romana de Lupte si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamt au anuntat, duminica, decesul antrenorului emerit Mircea Covataru, personalitate marcanta a luptelor greco-romane. DJST Neamt a precizat ca barbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )