Libnet.ro
UNICEF

01:05

incep consultarile de la Cotroceni, pe tema legilor Justitiei. Klaus Iohannis: Legile trebuie regandite

Antena3 Antena3,
incep consultarile de la Cotroceni, pe tema legilor Justitiei. Klaus Iohannis: Legile trebuie regandite

Incep consultarile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a convocat cu partidele parlamentare, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei. incepem o runda de consultari, i-am invitat pentru a discuta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre consultarile de la Cotroceni pe tema Justitiei: Legile trebuie regandite

Incep consultarile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a convocat cu partidele parlamentare, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei. incepem o runda de consultari, i-am invitat pentru a discuta.

Presedintele Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei. Consultarile au loc in contextul in care seful statului a cerut demisia ministrului justitiei, imediat dupa ce Comisia de la Venetia a prezentat raportul extrem de.

Iohannis invita partidele la consultari pe tema legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis discuta astazi cu reprezentantii partidelor parlamentare pe tema legislatiei din domeniul justitiei, intalnirile fiind programate incepand cu ora 15:00.

Partidele parlamentare, invitate miercuri de presedintele Iohannis la consultari pe tema legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu reprezentantii partidelor parlamentare pe tema legislatiei din domeniul justitiei, intalnirile fiind programate incepand cu ora 15:00.

ALDE merge separat la consultarile de miercuri cu presedintele Klaus Iohannis

ALDE va participa miercuri la consultarile de la Cotroceni pe tema legislatiei din domeniul Justitiei, dar nu va merge impreuna cu PSD, au informat marti surse din partid.

LIVEVIDEO Klaus Iohannis prezinta Parlamentului European viziunea Romniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa astazi, incepand cu ora 11. 30, Parlamentului European, urmand sa prezinte viziunea Romaniei asupra viitorului Uniunii Europene. Evenimentul are loc intr-un context delicat avand in vedere discutiile recente de la Strasbourg pe tema legilor justitiei promovate de Guvernul si Parlamentul de la Bucuresti, criticate dur si de Comisia Europeana si Comisia de la Venetia. De asemenea, Parlamentul European a decis recent sanctionarea Ungariei, decizie luata dupa o masura similara dispusa de CE impotriva Poloniei.

LIVEVIDEO Klaus Iohannis, n Parlamentului European: Romnia este profund atasata proiectului european / Romnii si-au facut auzita vocea aparnd statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in plenul Parlamentul European prezentand viziunea Romaniei asupra viitorului Uniuni Europene. Seful statul a pledat pentru unitate si coeziune, respingand varianta unei Uniunii in mai multe viteze. Iohannis a transmis ca Romania este profund atasata proiectului european si i-a laudat pe cei care si-au facut auzita vocea in apararea statului de drept, facand aluzie la protestatari. Evenimentul are loc intr-un context delicat avand in vedere discutiile recente de la Strasbourg pe tema legilor justitiei promovate de Guvernul si Parlamentul de la Bucuresti, criticate dur si de Comisia Europeana si Comisia de la Venetia. De asemenea, Parlamentul European a decis recent sanctionarea Ungariei, decizie luata dupa o masura similara dispusa de CE impotriva Poloniei.

Klaus Iohannis: Eu nu vreau niciun pact cu PSD. Legile justitiei trebuie regandite si imbunatatite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea consultarilor cu liderii partidelor parlamentare pe tema legilor justitiei, ca nu vrea un niciun pact cu PSD sau cu o alta formatine, ci a convocat aceste.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: PNL cere reluarea dezbaterilor pe tema modificarilor aduse legilor justitiei, Codului penal si Codului de procedura penala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la sfarsitul consultarilor de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis ca i-a prezentat presedintelui punctul de vedere al partidului pe tema.

LIVETEXT Iohannis, nainte de consultari: Eu nu vreau un pact cu PSD. Ce s-ar putea obtine e o ntelegere politica ntre partide pentru rediscutarea legilor Justitiei / Dragnea: Nu credem ca e nevoie de reluarea procesului legislativ

Presedintele Klaus Iohannis a declarat inainte de consultarile de la Cotroceni pe tema legilor Justitiei ca nu vrea un pact cu PSD, ci sa fie mediatorastfel incat partidele parlamentare sa ajunga la o intelegere pentru rediscutarea legilor Justitiei. I-am invitat pentru a discuta pe legile Justitiei. in forma in care sunt ele azi trebuie regandite, imbunatatite. Obiectivul meu e sa avem legile corectate si sa garantam independenta Justitiei, a spus Iohannis. ---------------UPDATE 15:41 Liviu Dragnea: I-am lasat un set de 10 principii pe care le urmarim noi si un set de 7 intrebari. UPDATE 15:07Primii care au intrat la discutiile cu seful statului au fost cei de la PSD. Delegatia e condusa de Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )