Libnet.ro
UNICEF

15:31

Klaus Iohannis, despre consultarile de la Cotroceni pe tema Justitiei: Legile trebuie regandite

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre consultarile de la Cotroceni pe tema Justitiei: Legile trebuie regandite

Incep consultarile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a convocat cu partidele parlamentare, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei. incepem o runda de consultari, i-am invitat pentru a discuta. continuă pe Antena3

Mesaj important transmis de Klaus Iohannis despre justitia romana

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Tariceanu, despre consultarile de la Cotroceni: Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni, convocate de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca punctul de vedere al ALDE este structurat de multa vreme. Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui, a spus Tariceanu care a precizat ca si-ar dori sa se gaseasca un teren comun de discutie si de intelegere.

Klaus Iohannis, mesaj TRANSANT in privinta justitiei si a statului de drept: Nu sunt dispus sa cobor standardele!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj transant in privinta implicarii sale in apararea justitiei din Romania si a statului de drept. Seful statului a fost intrebat, in cadrul.

Liviu Avram, despre consultarile de la Cotroceni: Semnalul e clar. Dragnea Co nu vor sa lase nimic din ceea ce au apucat deja sa puna in sarsanale

Jurnalistul Liviu Avram a scris, pe pagina sa de Facebook, faptul ca reforma facuta de PSD si ALDE pe domeniul Justitiei nu are legitimitate, deoarece in campania din 2016 nu au discutat aceasta tema. Mai mult, Avram considera ca echipa aleasa de Liviu Dragnea pentru consultarile de la Palatu Cotroceni e un semnal.

incep consultarile de la Cotroceni, pe tema legilor Justitiei. Klaus Iohannis: Legile trebuie regandite

Incep consultarile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a convocat cu partidele parlamentare, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei. incepem o runda de consultari, i-am invitat pentru a discuta.

Klaus Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Seful statului a trimis o scrisorea liderilor partidelor parlamentare prin care ii convoaca pe acestia la consultari, miercuri, la Palatul Cotroceni, po.

DELEGATIA PNL pentru consultarile cu Klaus Iohannis: Liberalii vor discuta despre modificarile legilor justitiei

La Palatul Cotroceni vor avea loc, miercuri, consultari intre presedintele Klaus Iohannis si partidele politice. Presedintele PNL,Ludovic Orban, va participa miercuri, la consultarile convocate de.

Klaus Iohannis: Eu nu vreau niciun pact cu PSD. Legile justitiei trebuie regandite si imbunatatite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea consultarilor cu liderii partidelor parlamentare pe tema legilor justitiei, ca nu vrea un niciun pact cu PSD sau cu o alta formatine, ci a convocat aceste.

Liviu Dragnea, despre consultarile cerute de Klaus Iohannis: Am decis sa mergem la Cotroceni

Update: in cadrul BPN, am decis doua lucruri. Unul sa mergem la Cotroceni astazi si componenta delegatiei. Dupa iesirea de la Cotroceni o sa facem declaratii in fata presei si veti afla ce am discutat.

Liviu Dragnea, desprec consultarile cerute de Klaus Iohannis: Am decis sa mergem la Cotroceni

Update: in cadrul BPN, am decis doua lucruri. Unul sa mergem la Cotroceni astazi si componenta delegatiei. Dupa iesirea de la Cotroceni o sa facem declaratii in fata presei si veti afla ce am discutat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )