Libnet.ro
UNICEF

23:30

incep dezbaterile generale asupra codurilor penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
incep dezbaterile generale asupra codurilor penale

Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei incepe, astazi, dezbaterile generale privind modificarea Codului penal, a Codului de proceura penala si a Codului de procedura civila, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Iordache ncepe astazi dezbaterile generale asupra codurilor penale

Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei incepe, miercuri, dezbaterile generale privind modificarea Codului penal, a Codului de proceura penala si a Codului de procedura civila, informeaza news. ro.

Comisia Iordache incepe astazi dezbaterile generale asupra codurilor penale

Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei incepe, miercuri, dezbaterile generale privind modificarea Codului penal, a Codului de proceura penala si a Codului de procedura civila.

Comisia Iordache reia marti dezbaterile privind modificarea legislatiei penale. Ce propuneri controversate au fost depuse

Comisia speciala din Parlament care s-a ocupat de modificarea legilor Justitiei incepe marti dezbaterile privind schimbarea anumitor prevederi din Codul Penal si Codul de procedura Penala. Alesii PSD din aceasta comisie au depus mai multe amendamente prin care ar urma sa fie relaxata legislatia penala, un exemplu fiind abrogarea articolului privind neglijenta in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )