Libnet.ro
UNICEF

08:15

MISTERUL ascuns in spatele celui mai cunoscut tablou din lume a fost descifrat. E ca si cum s-a facut lumina dintr-odata!

Antena3 Antena3,
MISTERUL ascuns in spatele celui mai cunoscut tablou din lume a fost descifrat. E ca si cum s-a facut lumina dintr-odata!

Este cel mai cunoscut si totodata controversat tablou din lume, iar criticii de arta sustin ca in spatele lui s-ar afla o multime de simboluri si semne menite sa ne descopere o lume ascunsa si plina de. continuă pe Antena3

Justin Timberlake lanseaza coperta celui mai nou single Tunnel Version!

Justin Timberlake prezinta coperta noului single Tunnel Vision, pe care il va lansa pe 15 iulie. Piesa produsa de Timberlake este al treilea single de pe albumul lui de platina numit The 20/20 Experience, care a inregistrat cele mai multe vanzari anul acesta. In timp ce piesa Mirrors este in prezent in top 10 .

Programul echipei Steaua in cantonamente. Ros-albastrii vor juca impotriva celui mai vechi club din lume

Delegatia echipei Steaua va sustine in pauza competitionala doua cantonamente. Primul turneu de pregatire se va desfasura in Austria, urmand ca ros-albastrii sa continue seria amicalelor in Anglia.

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la 116 ani

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la varsta de 116 ani, au anuntat oficiali din tara sa. Jiroemon Kimura a murit, miercuri, din cauze naturale, fiind internat intr-un spital.

Exporturile de petrol Ural, la cel mai scazut nivel din ultimele 20 de luni

Rafinariile din Rusia prelucreaza tot mai mult titei Ural, produs in tara, astfel ca exporturile de profil prin Marea Baltica vor ajunge la cel mai scazut nivel din ultimele 20 de luni.

Cel mai mare hotel din New York renunta la room service. Afla de ce

New York Hilton Midtown, cel mai mare hotel din New York City, cu aproximativ 2. 000 de camere anunta ca va renunta din aceasta vara la room service, scrie CNN .

Cei mai vechi martiri din Romania.

Muzeul de Istorie si Arheologie din orasul Tulcea gazduieste expozitia Sangele martirilor, care are in prim-plan racla in care au fost descoperiti sfintii martiri de la Niculitel, Zotikos, Attalos, Camasis si Phillippos. La vernisajul expozitiei Sangele martirilor, care a avut loc marti, au participat preoti condusi de Prea Sfintia Sa Visarion al Tulcei, oficialitati, dar si Victor Baumann, actualul director al muzeului, care este si autorul primelor cercetari arheologice desfasurate la .

Sony lanseaza VAIO Pro, cel mai usor Ultrabook din lume.

Cel mai usor Ultrabook de 29,4cm 11,6) / 33,7cm 13,3) cu capabilitati tactile din lume Construit solid, din fibre de carbon uni-directionale Tastare confortabila datorita suportului ergonomic pentru palme si a tastaturii iluminate VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent. Ambele variante VAIO Pro sunt .

Un nou record de piraterie online, stabilit de cel mai recent episod din Game of Thrones

Un nou record de piraterie online a fost stabilit de cel mai nou episod al serialului Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor, produs si difuzat de HBO, informeaza Hollywood Reporter. in primele ore dupa.

intalnirea SECRETA a celor mai influenti MASONI din lume. in 2013 s-a intamplat pentru prima data acest lucru

La hotelul de cinci stele Grove a Wadford, din Hertfordshire, in nordul Londrei cei mai puternici oameni au pus la cale metode si strategii pentru dezvoltarea armonioasa a lumii. Pe lista de invitati pot fi citite.

Cat castiga lunar Nicolae Ceausescu. Avea cel mai mare salariu din tara. Suma e COLOSALA in raport cu veniturile romanilor

In urma cu doi ani de zile, romanii au raspuns ca traiau mai bine pe vremea comunismului, dar iata care erau veniturile lunare ale romanilor de rand in comparatie cu cele ale sefului statului de atunci,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )