Libnet.ro
UNICEF

14:30

incep lucrarile de reparatii ale sistemului de termoficare din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cand vor fi gata

Adevărul Adevărul,
incep lucrarile de reparatii ale sistemului de termoficare din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cand vor fi gata

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei . continuă pe Adevărul

Nicusor Dan anunta lucrari pe 5 tronsoane din sistemul de termoficare din Capitala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei care sunt prevazuti a fi finantati din bugetul local.

Doliu urias in showbiz. A murit azi dimineata, la Spitalul Elias din Bucuresti

Astazi teatrul romanesc a mai pierdut o alta mare actrita, in persoana regretatei Valeria Gagealov. Actrita fusese internata la Spitalul Elias, dupa ce fusese depsitata cu coronavirus. Actrita, in varsta de 89 de ani, era internata de ceva vreme la Elias, medicii facand tot posibilul sa salveze. Valeria Gagealov a pierdut lupta cu COVID-19 Marea .

MedLife anunta rezultatele preliminare ale primului studiu din Romania cu privire la evolutia anticorpilor post-vaccinare impotriva COVID-19

Sistemul Medical MedLife anunta rezultatele preliminare ale primului studiu din Romania in ceea ce priveste evolutia in dinamica a titrului de anticorpi in urma vaccinarii impotriva COVID-19. Scopul acestei cercetari este de a compara titrurile de anticorpi dupa prima si a doua doza de vaccin, in raport cu studiile efectuate in alte tari, precum si stabilirea statistica a unui titru de anticorpi neutralizanti, raportat la lotul prelucrat.

Incendiu violent la o cladire de locuinte din Bucuresti

Un incendiu violent a izbucnit, duminica seara, la un imobil cu trei etaje din Bucuresti, la fata lo.

Romania va incerca sa produca vaccin anti - Covid la Institutul Cantacuzino din Bucuresti

Romania va incerca sa produca vaccin anti - Covid la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, a anunt.

Nicusor Dan: Daca am fi introdus autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Bucuresti, costul ar fi fost cam 20% din buget. Nu e o solutie, imi pare rau s-o spun (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat ca nu ar fi deloc o solutie ca Primaria Municipiului Bucuresti sa introduca autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Capitala, deoarece.

Barbat batut cu bestialitate intr-un supermarket din Bucuresti. Imagini cu un puternic impact emotional

Inca o filmare de o violenta iesita din comun a inceput sa circule in spatiul online. Imaginile, cu puternic impact emotional au fost distribuite pe Facebook si surprind un barbat intins pe jos,care es.

Incident la o banca din Bucuresti: Un barbat a intrat in sediu cu un pistol ce parea a fi de jucarie si a cerut bani

Tentativa de jaf la o unitate bancara din Sectorul 5 al Capitalei. Un tanar a intrat, luni dupa-amiaza, in sediul bancii, avand asupra lui un pistol ce parea a fi de jucarie, si a cerut unui angajat bani.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata de birouri din Bucuresti a inregistrat o revenire consistenta a cererii in ultimul trimestru din 2020

In ultimul trimestru din 2020 s-au inregistrat tranzactii de spatii de birouri in Bucuresti cu o suprafata totala de 77. 000 de metri patrati, cea mai ridicata valoare trimestriala din an, ducand astfel volumul anual al tranzactiilor la aproximativ 237. 000 de metri patrati, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Scandal in PNL. Orban e acuzat ca a pierdut prefecturile din Bucuresti, Cluj si Satu Mare

Membrii conducerii PNL, reuniti luni la Bucuresti, au luat in discutie situatia posturilor de prefec.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )