Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nicusor Dan: Daca am fi introdus autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Bucuresti, costul ar fi fost cam 20% din buget. Nu e o solutie, imi pare rau s-o spun (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Daca am fi introdus autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Bucuresti, costul ar fi fost cam 20% din buget. Nu e o solutie, imi pare rau s-o spun (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat ca nu ar fi deloc o solutie ca Primaria Municipiului Bucuresti sa introduca autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Capitala, deoarece. continuă pe B1

Nicusor Dan: Am trimis Politia Locala pentru a opri lucrarile la constructia ilegala din Vasile Lascar

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca a trimis Politia Locala pentru a opri reluarea lucrarilor la o constructie autorizata de PMB cand era condusa de Gabriela Firea, autorizatie suspendata insa in toamna de instanta.

Nicusor Dan anunta ca vrea sa fie finantate proiecte de consolidare a cladirilor cu risc seismic si cele legate de procesul de termoficare

Nicusor Dan a declarat ca vrea sa fie incluse in Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) proiecte privind consolidarea cladirlor cu risc seismic, de modernizare a retelei de termoficare si alte lucrari de infrastructura. Primarul general al Capitalei a adaugat ca nu stie daca va putea fi inclusa si Prelungirea Ghencea.

NICUSOR DAN: Pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, am solicitat ca ASPA sa asigure serviciul

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca, in contextul problemelor care au aparut intre compania Romprest Service si Primaria Sectorului 1 si pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, a solicitat ca ASPA sa asigure serviciul, astfel incat animalele fara stapan sa fie protejate, conform News. ro.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021 Nicusor Dan: Anul acesta ne propunem sa facem 53 km

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021, cu un segment de 13 km din Rahova, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Acesta este unul dintre cele cinci tronsoane programate pentru 2021, care insumeaza 53 km, valoarea investitiei fiind de 300 milioane lei, bani de la bugetul local. in paralel, dupa finalizarea licitatiilor, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de modernizare si cu cei 300 milioane de euro, bani europeni, insa este putin probabil ca santierele sa inceapa in 2021.

Primarul general al Capitalei, despre lucrarile la termoficare. Nicusor Dan: Vorbim azi despre 53 de kilometri din cele mai afectate zone, dar vor urma alti 210 Vrem ca investitiile noi sa fie finantate din credite (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre termoficarea din Capitala, marti, si a anuntat inceperea lucrarilor pe cinci segmente, care insumeaza 53 de kilometri, reprezentand un.

NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, astazi, drept perfect juridica si perfect legitima hotararea Consiliului Local Sector 1 privind transmiterea terenurilor si cladirilor a patru spitale in administrarea acestor unitati sanitare.

incep lucrarile de reparatii ale sistemului de termoficare din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cand vor fi gata

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei .

Nicusor Dan anunta lucrari pe 5 tronsoane din sistemul de termoficare din Capitala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei care sunt prevazuti a fi finantati din bugetul local.

Orban, despre contrele intre Nicusor Dan si Clotilde Armand: Nu exista scandal. A existat o diferenta de opinie care s-a manifestat in doua comunicari publice

Ludovic Orban a declarat ca nu exista niciun scandal intre primarul general Nicusor Dan si edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, ci a existat o diferenta de opinie care s-a manifestat in doua comunicari publice. El a adaugat ca PNL este angajat in respectarea tuturor promisiunilor formulate in campania pentru Sectorul 1.

Nicusor Dan: Am cerut ASPA sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai, in contextul conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca, in contextul problemelor aparute intre Primaria Sectorului 1 si firma de salubrizare Romprest, a solicitat Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), din subordinea Primariei Generale, sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )