Libnet.ro
UNICEF

22:15

incep protestele sindicalistilor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

B1 B1,
incep protestele sindicalistilor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), Sorin Dumitrascu, a anuntat ca incepand de marti, 1 august, angajatii din cadrul ANP isi vor. continuă pe B1

Angajatii din penitenciare incep protestele. Sindicatul din Penitenciarul Targsor cere demisia directorului ANP si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) isi vor notifica angajatorul, incepand de marti, in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare, a anuntat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, care a precizat ca treptat activitatea se va bloca. Sindicatul Equitas din Penitenciarul de femei Targsor cere sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Angajatii din penitenciare incep protestetele

Angajatii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) isi vor notifica angajatorul, incepand de marti, in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare, a anuntat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, care a precizat ca treptat activitatea se va bloca.

FSANP atrage atentia ca este posibil sa reia protestele

Sindicatele din penitenciare este posibil sa reia actiunile de protest daca autoritatile nu vor respecta obligatiile asumate, fiind nemultumite de faptul ca Executivul intentioneaza sa ciunteasca bugetul penitenciarelor cu 57 de milioane de lei, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP).

Angajatii din penitenciare anunta proteste: incepand cu 1 august, personalul din inchisori refuza orele suplimentare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca incepand de marti, 1 august, angajatii din penitenciare refuza sa mai efectueze ore suplimentare si alte atributii in afara celor specifice functiilor ocupate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )