Libnet.ro
UNICEF

20:15

incep restructurarile la Tarom. Compania are pierderi de 190 milioane de lei in acest an

Adevărul Adevărul,
incep restructurarile la Tarom. Compania are pierderi de 190 milioane de lei in acest an

Tarom va inchide cu pierderi de 190 de milioane de lei in acest an, dar vom solicita un ajutor de salvare de 47 milioane de euro si unul de restructurare de aproximativ 110 milioane de euro, pentru ca ne dorim sa salvam aceasta companie, a declarat, joi seara, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode. continuă pe Adevărul

TAROM incheie anul cu pierderi de 190 de milioane de lei. Ministrul Bode: Lucrurile arata foarte rau. Vom cere doua ajutoare in suma totala de peste 150 de milioane de euro (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anuntat ca va cere un ajutor de salvare de 47 de milioane de euro, respectiv un ajutor de restructurare de 110 milioane de euro pentru redresarea situatiei de la TAROM,.

Bode: Tarom va inchide cu pierderi de 190 de milioane de lei; vom solicita un ajutor de salvare de 47 de milioane de euro

Tarom va inchide cu pierderi de 190 de milioane de lei in acest an, dar vom solicita un ajutor de salvare de 47 milioane de euro si unul de restructurare de aproximativ 110 milioane de euro, pentru ca ne dorim sa salvam aceasta companie, a declarat, joi seara, la B1 TV, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )