Libnet.ro
UNICEF

11:30

INCEPAND CU 15 IULIE FP demareaza oferta de rascumparare la pretul de 1,21 leiactiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND CU 15 IULIE FP demareaza oferta de rascumparare la pretul de 1,21 leiactiune

Titlurile Fondul Proprietatea urca cu 2,8% Oferta de rascumparare a 150 milioane de actiuni Fondul Proprietatea FP) se va derula la pretul de 1,21 leititlu, se arata in raportul publicat astazi de Fond pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), prin care informeaza ca a primit unda verde din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru realizarea operatiunii de piata. continuă pe Ziarul Bursa

STEFAN OPREA: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca pe 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, Stefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Antena 3.

Programul Start-Up Nation: in 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, anunta ministrul pentru Mediul de Afaceri

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca in 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, la Antena 3. Stefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. El a sustinut ca antreprenorii care s-au inscris in aceasta editie a programului au posibilitatea de a cere avans, pentru care exista sume suficiente la buget.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca pe 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, Stefan Oprea, mi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3324 seconds )