Libnet.ro
UNICEF

15:00

incepand de astazi, romanii pot face plati transfrontaliere in euro mai ieftine

Hotnews Hotnews,
 incepand de astazi, romanii pot face plati transfrontaliere in euro mai ieftine

Consumatorii si intreprinderile vor face economii datorita noilor norme ale UE privind platile transfrontaliere, arata un comunicat al Comisiei Europene. Noile norme ale UE vor asigura faptul ca pentru toate platile transfrontaliere in euro efectuate in statele membre care nu fac parte din zona euro se vor percepe aceleasi comisioane ca cele aplicate platilor interne. De exemplu, un roman care decide sa trimita euro in strainatate va plati, de acum inainte, acelasi comision ca in cazul unui virament efectuat in lei in Romania. continuă pe Hotnews

Romanii pot face plati transfrontaliere in euro mai ieftine. Anuntul de ULTIM MOMENT venit de la Bruxelles

Vesti bune pentru romanii care efectuau plati transfrontaliere. Comisia Europeana anunta ca, incepand de luni, toate platile transfrontaliere in euro efectuate in statele membre care nu fac parte din zona.

Plati transfrontaliere mai ieftine pentru statele din afara eurozonei

Incepand de astazi, consumatorii si intreprinderile din statele membre ale Uniunii Europene care nu fac parte din zona euro vor beneficia de plati transfrontaliere in euro mai ieftine, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar, informeaza Agerpres. ro.

DigiSport: Daca nu se face calea ferata, Euro 2020 nu se mai joaca la Bucuresti!. Ion Tiriac, anunt de ultim moment

Ion Tiriac, atac la adresa celor de la Bucuresti care se ocupa de organizarea lui Euro 2020: Ori ne ia toata lumea de prosti, ori luam noi prostii sa-i dam afara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )