Libnet.ro
UNICEF

13:00

Plati transfrontaliere mai ieftine pentru statele din afara eurozonei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plati transfrontaliere mai ieftine pentru statele din afara eurozonei

Incepand de astazi, consumatorii si intreprinderile din statele membre ale Uniunii Europene care nu fac parte din zona euro vor beneficia de plati transfrontaliere in euro mai ieftine, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar, informeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii pot face plati transfrontaliere in euro mai ieftine. Anuntul de ULTIM MOMENT venit de la Bruxelles

Vesti bune pentru romanii care efectuau plati transfrontaliere. Comisia Europeana anunta ca, incepand de luni, toate platile transfrontaliere in euro efectuate in statele membre care nu fac parte din zona.

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Bacalaureat 2020. Cum arata calendarul complet pentru examenul din vara

Cu gandul la examenele care ii asteapta, elevii asteapta cu sufletul la gura vesti despre Bacalaureatul, din 2020. Ministerul Educatiei, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, a publicat calendarul Bacalaureatului din vara 2020. Sunt date si modelele si baremul de corectare pentru subiectele la matematica, limba romana si limba materna. Ministrul interimar al Educatiei, .

incepand de astazi, romanii pot face plati transfrontaliere in euro mai ieftine

Consumatorii si intreprinderile vor face economii datorita noilor norme ale UE privind platile transfrontaliere, arata un comunicat al Comisiei Europene. Noile norme ale UE vor asigura faptul ca pentru toate platile transfrontaliere in euro efectuate in statele membre care nu fac parte din zona euro se vor percepe aceleasi comisioane ca cele aplicate platilor interne. De exemplu, un roman care decide sa trimita euro in strainatate va plati, de acum inainte, acelasi comision ca in cazul unui virament efectuat in lei in Romania.

Carmen Avram: Cred ca nu este nimic mai periculos si mai umilitor pentru o fiinta umana decat dictatura

In urma cu 30 de ani, in Decembrie 1989, la Timisoara au izbucnit evenimentele care au dus la caderea comunismului din Romania. Eurodeputata Carmen Avram a avut un discurs luni, in plenul Parlamentului European, la Comemorarea a 30 de ani de la Revolutie. Personal, ca om care a trait o jumatate din viata intr-un regim opresiv, cred ca nu este nimic mai periculos si mai umilitor pentru o fiinta umana decat dictatura, a opinat Carmen Avram.

Sevilla, sperietoare pentru echipele din Romania

De patru ori a mai venit pana acum FC Sevilla in Romania pentru confruntari cu echipele noastre.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Perioada medie petrecuta de angajati intr-o companie este de 4 ani. Cei mai statornici sunt cei din generatia Y sau Millenials (nascuti intre 19771994)

Rata plecarilor din initiativa angajatilor a fost de 18,7% in acest an, in crestere cu circa 5 puncte procentuale fata de 2017, potrivit studiului de analiza a eficientei capitalului uman, PwC Saratoga 2019. O tendinta similara, dar nu de aceeasi amploare, se observa in cazul incetarii contractelor, in crestere cu peste 4 puncte procentuale fata de acum doi ani, pana la aproape 25% precum si al concedierilor, cu circa un punct procentual, pana la 4,3%.

CNSC a anulat decizia de atribuire pentru tramvaie din licitatia organizata de Primaria Capitalei

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a informat Club Feroviar, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )