Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe plata despagubirilor pentru crescatorii de animale afectati de pesta porcina africana

Adevărul Adevărul,
incepe plata despagubirilor pentru crescatorii de animale afectati de pesta porcina africana

Proprietarii de animale afectati pesta porcina africana vor pimi despagubiri. incepand de luni, 10 septembrie, vor fi achitate sumele pentru despagubirea crescatorilor de porci afectati de Pesta Porcina Africana PPA), din localitatile in care a fost confirmat virusul PPA si s-a aplicat masura uciderii preventive a suinelor, in vederea limitarii raspandirii acestuia. continuă pe Adevărul

PLATA despagubirilor pentru proprietarii de porci A iNCEPUT! Vezi primele localitati vizate

DSVSA Braila a anuntat ca acordarea despagubirilor pentru proprietarii de animale din localitatile Bertestii de Jos, Bertestii de Sus, Spiru Hare, Gura Garlutei, Gura Calmatui si Mihai Bravu, judetul.

A inceput plata despagubirilor pentru proprietarii de porci din judetul Braila afectati de pesta porcina. Aproape 29.000 de porci au fost sacrificati

Astazi, 7 septembrie, a inceput acordarea despagubirilor pentru proprietarii de animale din localitatile Bertestii de Jos, Bertestii de Sus, Spiru Hare, Gura Garlutei, Gura Calmatui si Mihai Bravu, aproape 2,4 milioane de lei fiind achitati prin virament bancar, iar alti 700. 000 de lei urmeaza sa fie platiti in numerar.

in ce stadiu sunt despagubirile pentru fermierii afectati de pesta porcina africana

Doar 167 de despagubiri au fost platite de la inceputul crizei pestei porcine africane si pana in prezent, in suma totala de 507. 890 de lei, anunta ANSVSA. Autoritatea spune insa ca au fost finalizate dosare de evaluare aferente despagubirilor pentru un numar de 3. 129 de exploatatii, in valoare totala de 47,6 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )