Libnet.ro
UNICEF

11:30

in ce stadiu sunt despagubirile pentru fermierii afectati de pesta porcina africana

Adevărul Adevărul,
in ce stadiu sunt despagubirile pentru fermierii afectati de pesta porcina africana

Doar 167 de despagubiri au fost platite de la inceputul crizei pestei porcine africane si pana in prezent, in suma totala de 507. 890 de lei, anunta ANSVSA. Autoritatea spune insa ca au fost finalizate dosare de evaluare aferente despagubirilor pentru un numar de 3. 129 de exploatatii, in valoare totala de 47,6 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Dancila: Peste 200 de milioane de lei, disponibili pentru despagubirea fermierilor afectati de pesta porcina

Peste 200 de milioane de lei sunt disponibili pentru despagubirea fermierilor afectati de pesta porcina, dupa ce Ministerul Finantelor a alocat bani suplimentari Autoritatii Sanitar-Veterinare, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila.

ANSVSA: Aproximativ 160.000 de porci afectati de pesta porcina africana, eliminati. in Romania exista 826 de focare

Pesta porcina afecteaza 11 judete din tara, unde in total exista 826 de focare, potrivit datelor actualizate publicate joi de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

UPDATE Nou focar de pesta porcina, in Buzau.Vor fi omorati 90 de porci din ferma de la Puiesti

Toti porcii de la o ferma din Puiesti, judetul Buzau, vor fi sacrificati, pentru a tine pesta porcina africana departe de celelalte gospodarii din zona. Potrivit DSVSA, a fost dispusa sacrificarea a 14 porci adulti si 76 sugari sau intre 20-40 kg din exploatatia cu suspiciune de PPA de la Puiesti.

UPDATE Nou focar de pesta porcina africana, in Buzau.Vor fi omorati 90 de porci din ferma de la Puiesti

Toti porcii de la o ferma din Puiesti, judetul Buzau, vor fi sacrificati, pentru a tine pesta porcina africana departe de celelalte gospodarii din zona. Potrivit DSVSA, a fost dispusa sacrificarea a 14 porci adulti si 76 sugari sau intre 20-40 kg din exploatatia cu suspiciune de PPA de la Puiesti.

ANUNT OFICIAL: Cat vor primi fermierii despagubire pentru fiecare porc cu pesta porcina sacrificat

Anunt oficial privind banii pe care ii vor primi fermierii ai caror porci au fost sacrificati de autoritati pentru a opri raspandirea pestei porcine africane in Romania. Ministrul Finantelor, Eugen.

Teodorovici: Saptamana viitoare venim cu proiect pentru stabilirea despagubirilor pentru pesta porcina

Ministerul Agriculturii va elabora un proiect de act normativ pentru stabilirea mecanismului privind despagubirile ce se vor acorda in cazul pestei porcine africane, proiect ce va ajunge saptamana viitoare pe masa Guvernului, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Bilant: Pesta porcina africana a fost confirmata in 190 de localitati. Au fost ucisi 159.645 porci

Pesta porcina africana evolueaza in 11 judete, in 190 de localitati, cu un numar total de 826 de focare, fiind eliminati 159. 645 de porci afectati de boala, arata cel mai nou bilant prezentat de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Pesta porcina se extinde in afara Europei. Sunt zeci de mii de porci sacrificati

China a sacrificat peste 38. 000 de porci, intr-o incercare de a combate pesta porcina africana, venita din Europa. Potrivit stirileprotv. ro, care citeaza un anunt al ministrului Agriculturii, pesta porcina.

Sapte teorii toxice ale conspiratiei promovate pe internet despre pesta porcina africana din Romania

Informatiile false despre epidemia de pesta porcina africana sunt promovate cu insistenta de persoane care, desi nu au studii de specialitate si nici acces direct la informatiile legate de dinamica bolii, sutin cu tarie diverse teorii.

Pesta porcina si 10 august, problemele liderilor PSD

Extinderea epidemiei de pesta porcina africana nu a trecut neobservata de institutiile cu atributii de verificare si de control a modului in care au actionat autoritatile statului pentru prevenirea si combaterea raspandirii acestei boli, in urma careia au fost inchise 11 ferme si au fost sacrificati peste 140. 000 de porci.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )