Libnet.ro
UNICEF

17:01

incepe prima etapa a sectiunii de vioara din cadrul Concursului Enescu 2020

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
incepe prima etapa a sectiunii de vioara din cadrul Concursului Enescu 2020

Prima etapa a sectiunii de Vioara din cadrul Concursului International George Enescu se va desfasura intre 5 si 9 septembrie 2020 si va include 60 de mini-recitaluri de sustinute de violonisti din intreaga lume publicate pe festivalenescu. ro. Juriul va evalua an acest interval de timp performantele concurentilor, iar rezultatele vor fi anuntate pe 10 septembrie, . continuă pe Ceaşca de Cultură

13 tineri violoncelisti s-au calificat in Etapa II a Sectiunii de Violoncel din cadrul Concursului Enescu 2020

Treisprezece tineri violoncelisti din 10 tari dintre cei 54 de concurenti care au participat in prima etapa au obtinut majoritatea voturilor membrilor juriului Sectiunii de Violoncel a Concursului International George Enescu 2020, calificandu-se astfel in a Etapa a II-a: Margarita Balanas Letonia), Stefan Cazacu Romania), Amedeo Cicchese Italia), Sebastian Fritsch Germania), Jeremy Garbarg Franta), Anouchka .

Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce a aparut un focar de coronavirus

Un nou focar de coronavirus a aparut in judetul Giurgiu intr-o unitate medicala. Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce 13 pacienti internati ai.

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )