Libnet.ro
UNICEF

21:30

incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT in Bucuresti si in Ilfov

Adevărul Adevărul,
incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT in Bucuresti si in Ilfov

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta ca de vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul Ilfov. continuă pe Adevărul

RO-ALERT. incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei

Avertizare RO-ALERT. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta ca de vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala.

Vineri ncepe testarea sistemului de avertizare RO-ALERT, n Capitala si Ilfov

De vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul Ilfov, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, citat de Mediafax.

Testarea sistemului de avertizare RO-ALERT

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta ca de vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul Ilfov.

Anunt important facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov: incepe de vineri!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta ca de vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul.

RO-ALERT. Tot ce trebuie sa stiti despre sistemul RO-Alert

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta ca de vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in.

ISU testeaza zilele urmatoare sistemul RO-ALERT. Cum iti setezi telefonul

De vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul Ilfov, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )