Libnet.ro
UNICEF

12:30

A inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Rusia. Independentul Vladimir Putin, creditat cu 75% dintre intentiile de vot

Hotnews Hotnews,
 A inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Rusia. Independentul Vladimir Putin, creditat cu 75% dintre intentiile de vot

Campania electorala a inceput oficial luni in Rusia, unde alegerile prezidentiale vor avea loc la 18 martie, marele favorit fiind presedintele Vladimir Putin, candidat pentru un al patrulea mandat, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Rusia a intrat oficial in campanie electorala. Ce arata sondajele

Rusia a intrat oficial in campanie pentru alegerile prezidentiale din 18 martie 2018, un scrutin al carui favorit este presedintele in exercitiu Vladimir Putin.

Rusia: Alegerile prezidentiale au fost stabilite pe 18 martie

Camera superioara a Parlamentului rus a stabilit pe 18 martie data alegerilor prezidentiale, la care presedintele Vladimir Putin a spus ca va participa, relateaza AFP.

Fostul primar al comunei Malu Mare, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor. A sechestrat si batut trei persoane in campania electorala din 2012

Fostul primar al comunei Malu Mare PSD) a fost trimis in judecata alaturi de alti sapte inculpati pentru comiterea infractiunilor de de tentativa de omor, lovire si tulburarea ordinii si linistii publice. Alexandru Dicu a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Dolj.

Chisinaul a decis sa isi cheme inapoi in tara, pentru o perioada nedeterminata, ambasadorul din Rusia

Ministerul Afacerilor Externe a decis chemarea la Chisinau pentru consultari a ambasadorului Republicii Moldova in Federatia Rusa, Andrei Neguta, pe o durata nedeterminata, informeaza Radio Chisinau.

Traian Basescu vrea sa candideze la alegerile parlamentare din 2018 din Republica Moldova

Fostul presedinte al Romaniei si presedintele de onoare al Partidului Unitatii Nationale PUN), Traian Basescu, ar putea candida in cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova, potrivit declaratiilor avocatului sau, Andrei Bivol, imputernicit pe dosarul care vizeaza retragerea cetateniei moldovenesti de catre seful statului, Igor Dodon, scrie portalul de stiriindependent. md.

Lucrari de 40 de milioane de euro pentru reabilitarea feroviara din tara, desfasurate de Alstom

Compania Alstom, care dezvolta si comercializeaza sisteme, echipamente si servicii pentru sectorul feroviar, va efectua lucrari in valoare de circa 40 de milioane de euro pe subtronsonul Ilteu-Gurasada, in cadrul contractului de modernizare feroviara semnat recent de CFR si Consortiul RailWorks din care face parte Alstom, potrivit directorului general al Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Gabriel Stanciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )