Libnet.ro
UNICEF

10:15

A inceput cea de-a 66-a editie a Festivalului de la Cannes.

România Liberă România Liberă,
A inceput cea de-a 66-a editie a Festivalului de la Cannes.

Incepand cu anul 1946, Festivalul de la Cannes s-a dezvoltat ca fiind unul dintre cele mai prestigioase evenimente de film din lume si atrage acum in jurul sau mii de profesionisti din industria cinematografica. Festivalul isi propune sa reflecte dubla natura a cinematografiei : Arta si Industrie. Este un loc de proiectie pentru film si o modalitate de expunere a artistilor pentru a incuraja spiritul creator si, in acelasi timp, un mediator de intalniri intre cei din industrie, cu scopul de a . continuă pe România Liberă

Festivalul de Film de la Cannes a debutat cu proiectia filmului Marele Gatsby

A inceput cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. Evenimentul a debutat miercuri seara cu proiectia mult asteptatului lungmetraj Marele Gatsby, o ecranizare spectaculoasa a romanului omonim.

Festivalului de Film de la Cannes debuteaza miercuri cu un film spectaculos.

Cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes va debuta miercuri seara, cu proiectia mult asteptatului lungmetraj Marele Gatsby, o ecranizare spectaculoasa a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in care Leonardo DiCaprio joaca rolul principal, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Ca in fiecare an, fanii si pasionatii de cinema se vor strange in numar mare pe Croazeta, timp de 12 zile, pentru a-si vedea vedetele preferate iesind din hoteluri de lux de la tarmul Marii .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )