Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput minivacanta de Sfanta Maria. Trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui si Valea Prahovei

Adevărul Adevărul,
A inceput minivacanta de Sfanta Maria. Trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui si Valea Prahovei

Minivacanta de Sfanta Maria a dat peste cap traficul rutier pe cele mai importante sosele ale tarii. Circulatia rutiera este intensa, sambata dimineata, pe Autostrada A2, sensul de mers Bucuresti Constanta. Traficul s-a intensificat si pe DN1 Bucuresti Brasov, masinile ruland in coloana la intrarea in Comarnic. continuă pe Adevărul

Vara la apogeu: cele mai tari evenimente de pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria

Litoralul este plin de evenimente in acest weekend prelungit care se incheie la 16 august. Minivacanta de Sfanta Maria este o sarbatoare continua la malul marii. Fiecare club si terasa organizeaza o petrecere, un spectacol sau un alt eveniment artistic pentru cea mai frumoasa serbare a verii.

Sute de politisti si jandarmi vor actiona pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria

Sute de politisti si jandarmi vor actiona in minivacanta de Sfanta Maria pentru asigurarea masurilor de ordine publica la toate manifestarile organizate in aceasta perioada, forte importante fiind dislocate pentru buna desfasurare a Zilei Marinei Romane, eveniment organizat pe faleza din fata Comandamentului Flotei, iar peste 200 de pompieri vor fi pregatiti zilnic sa intervina in cazul in care situatia o va impune, fiind amenajate puncte temporare de lucru in Vama Veche si in nordul statiunii Mamaia, scrie News. ro.

Peste 24.000 de politisti, jandarmi si pompieri, mobilizati pentru in minivacanta de Sfanta Maria

Peste 24. 000 de politisti, jandarmi si pompieri vor asigura ordinea publica in minivacanta de Sfanta Maria, cand sunt programate sa aiba loc aproape 600 de manifestari religioase si culturale, precum si festivitati de Ziua Marinei Romane, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Bugetarii isi primesc salariile mai devreme in iulie, inainte de minivacanta de Sfanta Maria

Bugetarii care trebuiau sa isi primeasca salariile saptamana viitoare vor primi banii mai devreme, inainte de minivacanta de Sfanta Maria, potrivit unui ordin al Ministerului Finantelor publicat in Monitorul Oficial.

Guvernul a luat o serie de masuri privind minivacanta de Sfanta Maria, printre care suplimentarea trenurilor

Vicepremierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o intalnire cu mai multi ministri in care a discutat despre masurile care trebuie luate de autoritati in perioada minivacantei de Sfanta Maria, fiind decisa suplimentarea numarului de trenuri, precum si sporirea controalelor la operatorii economici in zonele unde sunt asteptati multi turisti, anunta News. ro. La discutii au participat ministrul Internelor, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si ministrul Economiei, Mihai Fifor.

Trafic normal pe Autostrada Soarelui. Politia, cu ochii pe turistii care calatoresc spre Constanta

Traficul rutier a mai scazut in intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, dupa ce sambata, la primele ore ale diminetii aglomeratia a intins la maximum nervii soferilor. La statia de taxare de la Fetesti nu mai sunt probleme de trafic. La iesirea de pe autostrada A4, la intersectia cu DN39, nu mai exista coloane de masini.

Sute de mii de turisti, in minivacanta de Sfanta Maria

Sute de mii de turisti sunt asteptati in acest weekend pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria. Locurile de cazare disponibile sunt extrem de putine, aceeasi situatie fiind.

Ce spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in minivacanta de Sfanta Maria

Directia de Sanatate Publica Bucuresti DSPMB) informeaza ca in perioada 12 - 15 august, in minivacanta de Sfanta Maria, sapte spitale de adulti si doua de copii vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Klaus Iohannis a plecat din Bucuresti si nu la Sibiu. Unde va petrece seful statului minivacanta de Sfanta Maria

Klaus Iohannis a decis sa-si petreaca minivacanta de Sfanta Maria departe de Capitala. Chiar daca pana acum seful statului ne-a obisnuit cu plecarile la Sibiu, de aceasta data, presedintele.

Veste buna pentru bugetari, inainte de minivacanta de Sfanta Maria: isi primesc in avans salariile

Veste buna pentru bugetarii din institutiile care trebuiau sa primeasca salariile saptamana viitoare. Acestia vor primi banii in avans, inainte de minivacanta de Sfanta Maria, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )