Libnet.ro
UNICEF

06:30

Au inceput negocierile pentru sefia Comisiei Europene / Parlamentul European insista pentru desemnarea unui Spitzenkandidaten

Hotnews Hotnews,
 Au inceput negocierile pentru sefia Comisiei Europene / Parlamentul European insista pentru desemnarea unui Spitzenkandidaten

Negocierile pentru desemnarea noilor lideri ai institutiilor europene s-au transformat marti in dispute intre sefii de stat si de Guvern si Parlamentul European, iar rezultatul acestei lupte pentru putere este nesigur, scrie AFP. continuă pe Hotnews

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

inceputul negocierilor pentru presedintia Comisiei Europene: germanul Manfred Weber vrea o mare coalitie eurofila

Candidatul Partidului Popular European PPE) la postul de presedinte al Comisiei Europene, germanul Manfred Weber, a facut apel duminica seara la formarea unei coalitii eurofile cu socialistii, centristii si chiar si ecologistii, relateaza Reuters.

Cei patru mari candidati la sefia Comisiei Europene: plusuri si minusuri

Cei 28 de lideri de stat din UE se reunesc marti seara pentru a lansa negocierile in privinta urmatorilor sefi ai institutiilor europene. Cel mai vanat post este cel al lui Jean-Claude Juncker, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, care isi incheie mandatul la sfarsitul lui octombrie. Iata principalii patru candidati la preluarea conducerii organului executiv al Uniunii Europene.

Ca urmare a alegerilor, Partidul Popular European (PPE) cere presedintia Comisiei Europene. Raspunsul socialistilor

In urma rezultatelor inregistrate la alegerile europarlamentare, din intervalul vineri-duminica, Partidul Popular European PPE) a cerut presedintia Comisiei Europene, relateaza Agerpres. Am castigat.

Europarlamentare 2019. Lia Olguta Vasilescu : Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Europarlamentare 2019. Olguta Vasilescu a refuzat sa voteze la Referendum: am votat pentru patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

BE EU. Ce se va intampla cu locurile din Parlamentul European dupa Brexit

In functie de cat de multi oameni merg la vot si de modul in care voteaza pentru alegerile parlamentare, se distribuie si locurile in Parlamentul European. Sunt 751 de locuri puse la bataie pentru.

Be Eu: Pe cine au trimis romanii in Parlamentul European

Biroul Electoral Central este asteptat sa valideze rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica. Datele vor fi trimise la Curtea Constitutionala si, ulterior, la Parlamentul European pentru validarea.

Alegeri europarlamentare 2019. Lista CANDIDATILOR de la fiecare PARTID care prind un loc in Parlamentul European

Dupa numararea a 97% din voturi, PNL ar urma sa trimita in Parlamentul European 10 membri, iar PSD si USR-PLUS cate 8. Urmatoarele clasate, PRO, PMP si UDMR au cate 2, potrivit Centrului pentru Inovare.

Kelemen Hunor: Avem nevoie de o reprezentare puternica. Am votat pentru o prezenta solida in Parlamentul European

Comunitatea maghiara are nevoie de o reprezentare puternica si o prezenta solida in Parlamentul European, a declarat Kelemen Hunor, presedintele UDMR, duminica, citat de G4media, la scurt timp de la anuntarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )