Libnet.ro
UNICEF

06:45

Be Eu: Pe cine au trimis romanii in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Be Eu: Pe cine au trimis romanii in Parlamentul European

Biroul Electoral Central este asteptat sa valideze rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica. Datele vor fi trimise la Curtea Constitutionala si, ulterior, la Parlamentul European pentru validarea. continuă pe Antena3

Biroul Electoral Judetean din Bihor a amanat comunicare rezultatelor. La numaratoarea paralela, PNL a castigat detasat, UDMR a batut PSD

Biroul Electoral Judetean Bihor a amanat pana marti dimineata comunicarea rezultatelor finale de la scrutinul de duminica, atat pentru Parlamentul European cat si pentru referendum, ca urmare a unor probleme gasite la o sectie de votare din comuna Buntesti.

Europarlamentare 2019. REZULTATE dupa numararea a peste 99% dintre voturi: PNL - 26,83%, PSD- 23,42%, USR-PLUS - 21.29%. ALDE nu intra in Parlamentul European

Luni, Biroul Electoral Centra BEC) a publicat rezultatele alegerilor europarmanetare 2019, precum si ale referendumului solicitat de Presedintele Klaus Iohannis. Pana la ora transmiterii acestei stiri au fost.

Europarlamentare 2019. REZULTATE dupa numararea a peste 96% dintre voturi: PNL - 26,94%, PSD - 22.74%, USR-PLUS - 22.08%. ALDE nu intra in Parlamentul European (VIDEO)

Potrivit datelor provizorii agregate de Code For Romania pe baza cifrelor de la Biroul Electoral Central, dupa numararea a 96,08% din voturile din tara si Diaspora, rezultatele partiale la alegerile.

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

BE EU. Ce se va intampla cu locurile din Parlamentul European dupa Brexit

In functie de cat de multi oameni merg la vot si de modul in care voteaza pentru alegerile parlamentare, se distribuie si locurile in Parlamentul European. Sunt 751 de locuri puse la bataie pentru.

Cine voteaza UDMR in Romania? PSD si PNL au ajutat partidul sa intre in Parlamentul European

UDMR a obtinut un procent dubios de mare la alegerile europarlamentare. Daca ar fi sa compari voturile luate de partidul maghiarilor si cele obtinute de ALDE, iese un subiect bun de glume. Problema este ca mare parte dintre voturile luate de maghiari n-au mai venit doar din judetele unde sunt comunitati insemnate de unguri. Cine [] .

Traian Basescu accede in Parlamentul European. Cate voturi i-au acordat romanii din Republica Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, ex-presedintele roman Traian Basescu, s-a ales cu functia de eurodeputat. Potrivit rezultatelor provizorii, Traian Basescu va ajunge in Parlamentul European alaturi de colegul sau de partid Eugen Tomac.

Cine are mandate sigure in Parlamentul European

in urma rezultatelor de la alegerile europarlamentaredin 26 mai, 32 de europarlamentari vor reprezenta tara in Parlamentul European. Datele se pot schimba imediat ce.

Biroul Electoral Central a anuntat noi rezultate oficiale partiale: PNL trece de 27%

Alegeri europarlamentare 2019. Biroul Electoral Central anunta noi rezultate oficiale partiale ale alegerilor europarlamentare care s-au desfasurat duminica, dar si ale referendumului pentru Justitie.

Au inceput negocierile pentru sefia Comisiei Europene / Parlamentul European insista pentru desemnarea unui Spitzenkandidaten

Negocierile pentru desemnarea noilor lideri ai institutiilor europene s-au transformat marti in dispute intre sefii de stat si de Guvern si Parlamentul European, iar rezultatul acestei lupte pentru putere este nesigur, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )