Libnet.ro
UNICEF

07:45

A iNCEPUT. Planul va fi dus pana la capat. Livrarea cu gaze catre Ucraina, SUSPENDATA

Antena3 Antena3,
A iNCEPUT. Planul va fi dus pana la capat. Livrarea cu gaze catre Ucraina, SUSPENDATA

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit . continuă pe Antena3

Ungaria a suspendat livrarile de gaze catre Ucraina

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz. FGSZ a anuntat intr-un comunicat trimis agentiei ungare de presa MTI ca a oprit livrarile pe o durata nedeterminata, joi, la ora 16. 00, ora Romaniei).

Ungaria a suspendat livrarile de gaze catre Ucraina

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice. FGSZ a anuntat intr-un comunicat trimis agentiei ungare de p.

Livrarile de gaze catre Ucraina, suspendate

FGSZ, operatorul retelei ungare de gazoducte a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz,.

Medvedev: Gazprom nu a redus livrarile de gaze catre Europa

Moscova nu si-a redus livrarile de gaze naturale spre Europa, a declarat directorul general adjunct al Gazprom, Alexandr Medvedev, citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )