Libnet.ro
UNICEF

10:15

Livrarile de gaze catre Ucraina, suspendate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Livrarile de gaze catre Ucraina, suspendate

FGSZ, operatorul retelei ungare de gazoducte a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz,. continuă pe Wall-Street Ro

Ungaria a suspendat livrarile de gaze catre Ucraina

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz. FGSZ a anuntat intr-un comunicat trimis agentiei ungare de presa MTI ca a oprit livrarile pe o durata nedeterminata, joi, la ora 16. 00, ora Romaniei).

Ungaria a suspendat livrarile de gaze catre Ucraina

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice. FGSZ a anuntat intr-un comunicat trimis agentiei ungare de p.

A iNCEPUT. Planul va fi dus pana la capat. Livrarea cu gaze catre Ucraina, SUSPENDATA

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat joi ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit .

Ungaria a suspedat livrarile de gaze catre Ucraina

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat, joi, ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz, relateaza AFP.

Livrarile de gaze din Ungaria catre Ucraina au fost suspendate

Operatorul retelei ungare de gazoducte FGSZ a anuntat ieri ca a suspendat pe o durata nedeterminata livrarea de gaze catre Ucraina din motive tehnice, o masura neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz.

Ungaria nu mai livreaza gaze in Ucraina

Livrarea de gaze catre Ucraina a operatorulului maghiar de gazoducte FGSZ a fost suspendata pe o durata nedeterminata din motive tehnice, aceasta masura fiind neasteptata si inexplicabila, potrivit grupului public ucrainean Naftogaz.

Novak: Daca UE revinde gazul rusesc catre Ucraina, vom intrerupe livrarile

Ministrul rus al Energiei Aleksandr Novak a avertizat ca va intrerupe livrarile de gaze catre Europa in cazul in care acesta va fi revandut catre Ucraina, potrivit unui interviu publicat astazi in presa germana.

Medvedev: Gazprom nu a redus livrarile de gaze catre Europa

Moscova nu si-a redus livrarile de gaze naturale spre Europa, a declarat directorul general adjunct al Gazprom, Alexandr Medvedev, citat de Reuters.

VIDEO Moscova ameninta Uniunea Europeana cu intreruperea livrarilor in cazul revanzarii gazului rusesc catre Ucraina

Ministrul rus al Energiei Aleksandr Novak a avertizat Europa in legatura cu revanzarea gazului rusesc catre Ucraina, intr-un interviu publicat vineri in presa germana, in aceeasi zi in care vor fi reluate discutiile dintre Moscova, Kiev si Uniunea Europeana, relateaza AFP. Contractele in vigoare nu prevad exportul catre o parte terta. Speram ca partenerii nostri europeni vor respecta acordurile pe care le-am incheiat, a declarat ministrul intr-un interviu acordat cotidianului german de afaceri Handelsblatt.

Moscova ameninta UE cu intreruperea livrarilor in cazul revanzarii gazului rusesc catre Ucraina

Ministrul rus al Energiei Aleksandr Novak a avertizat Europa impotriva oricarei revanzari a gazului rusesc catre Ucraina, relateaza AFP. Contractele in vigoare nu prevad exportul catre o parte terta.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )