Libnet.ro
UNICEF

10:30

Au inceput programarile pentru vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca 10.800 de sloturi pe zi, disponibile in 180 de cabinete din Romania

Hotnews Hotnews,
 Au inceput programarile pentru vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca 10.800 de sloturi pe zi, disponibile in 180 de cabinete din Romania

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca miercuri, la 12:30, in platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. in cele 180 de cabinete din toata tara sunt disponibile 10. 800 de sloturizi. continuă pe Hotnews

Programarile pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca incep miercuri, fiind disponibile primele 200.000 de locuri

Programarile pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca incep miercuri, cand pe platforma vor fi incarcate primele 200. 000 de locuri. Dozele de vaccin AstraZeneca vor fi distribuite in 180 de noi cabinete de vaccinare.

Cate locuri noi vor fi adaugate pe platforma online, in conditiile in care miercuri incep programarile pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca: Explicatiile lui Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 din Romania, a anuntat ca incepand de miercuri vor fi incarcate pe platforma online de programare aproximativ 200. 000 de.

Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Din 15 februarie, in Romania va incepe vaccinarea populatiei cu vaccinul AstraZeneca, recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani, urmand sa fie deschise 180 de noi cabinete de vaccinare, a anuntat luni Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Locuri disponibile pentru vaccinarea anti-Covid-19. in ce zi se reiau programarile si ce persoane sunt vizate

Multe persoane din etapa a doua si a treia de vaccin au incercat disperat sa se inscrie pe platforma nationala de vaccinare, dar din pacate s-au lovit de aceeasi problema, indisponibilitatea locurilor. in prezent, Romania dispune de doze noi de vaccin care le vor asigura imunitatea impotriva noului coronavirus multor persoane. Vaccinul de la AstraZeneca .

A inceput programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

In platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. in cele 180 de cabinete din toata tara sunt disponibile 10. 800 de sloturizi, a comunicat Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

UPDATE 80.328 de persoane s-au programat pentru vaccinarea cu AstraZeneca. 179 de persoaneminut programate pana la ora 20.00

UPDATE CNCAV a anuntat ca 80. 328 de persoane s-au programat pentru vaccinarea cu AstraZeneca, prin intermediul platformei de programare. Media a fost de 179 de persoane minut programate pana la ora.

Vaccinul AstraZeneca eficace doar pentru anumiti oameni. Anuntul lui Alexandru Rafila

Cursa contra cronometru in gasirea unui vaccin anti-covid a adus in fata opiniei publice si compania AstraZeneca. Compania farma, in colaborare cu Universitatea Oxford, a reusit sa produca un vaccin. Vaccinul Astrazeneca folosea o cu totul alta tehnologie de productie, in comparatie cu Pfizer si Moderna. Datele arata ca vacciul are o eficacitatea de 70%.

UPDATE Prima zi de programari pentru vaccinarea impotriva COVID cu serul AstraZeneca: Peste 80.000 de oameni s-au inscris deja

Miercuri, la 12:30, in platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca, iar in primele patru ore s-au programat aproape 63. 964 de persoane, ceea ce inseamna, in medie, 16. 000 de oameni pe ora, conform Comitetului de coordonare a vaccinarii. 25 Peste 80. 000 de oameni s-au programat pana la ora 20.

Valeriu Gheorghita anunta ca vor fi disponibile 500.000 de locuri pentru vaccinarea cu AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca vor fi disponibile 500. 000 de locuri pentru vaccinarea cu AstraZeneca, iar primele 200. 000 vor fi incarcate pe platforma incepand de miercuri. STS nu a putut preciza de la ce ora vor putea fi disponibile aceste locuri din 10 februarie.

Doua cabinete, deschise in judetul Calarasi pentru vaccinarea cu serul de la AstraZeneca

Astazi, 10 februarie, in platforma de programare au fost activate noile cabinete pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. in judetul Calarasi sunt deschide 2 cabinete pentru imunizare cu acest ser.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )