Libnet.ro
UNICEF

23:00

Indicele Dow Jones a marcat cea mai buna evolutie anuala din 2013 incoace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele Dow Jones a marcat cea mai buna evolutie anuala din 2013 incoace

Wall Street a incheiat tranzactiile de vineri in scadere, investitorii marcand profiturile aduse in 2016 de unele sectoare care au crescut puternic. Principalii indici au inregistrat avansuri anuale puternice, iar indicele Dow Jones a marcat cel mai bun an dupa 2013, transmite MarketWatch. continuă pe Ziarul Bursa

Cum faci cea mai buna salata de boeuf. De ce se fierb ingredientele separat, ce fel de carne pui ca sa iasa gustoasa

Nu exista masa de sarbatori fara salata de boeuf. Usor de gatit, deosebit de gustoasa, la acest preparat nu-ti trebuie decat cateva ingrediente si multa rabdare. Reteta delicioasei salate o regasim la Radu Anton Roman, in volumul volumul Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, aparuta la editura Paideia.

VIDEO - Cea mai vesela carte a anului! O discutie cu Raluca Feher despre alcool, obiceiuri matrimoniale si importanta masturbarii in Asia profunda

Dupa doua carti de calatorii in America de Sud - foarte bine vandute, Raluca Feher revine cu un nou volum si mai tare. De data asta sunt povestite trei pardon, patru) calatorii in Asia profunda. Mai plina de prospetime si de provocari, Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia este cea mai vesela carte pe care am citit-o in 2016. Cumpara Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia si celelalte doua volume de calatorii ale Ralucai Feher cu autograful autoarei - avem doar cateva exemplare.

Cum sarbatoreau romanii Revelionul pe vremea lui Ceausescu: cea mai bogata masa din an, cu salata boeuf, oua umplute si un singur program la televizor

In timpul regimului comunist, Revelionul era punctul culminant al sarbatorilor de iarna. Fiecare familie, in ciuda restrictiilor, pregatea o masa festiva, cea mai imbelsugata din an, cu bucate alese, din care nu lipseau salata beouf, sarmalele sau ouale umplute cu pate.

Revelion Black White: Cea mai ELEGANTA petrecere din noaptea dintre ani a avut loc la Palatul Parlamentului(VIDEO)

Bucurestiul a trecut in noul an cu focuri de artificii spectaculoase, pahare pline cu sampanie, petreceri cu multa voie buna, dar si cu meniuri alese. Cei care au vrut sa petreaca in stil nobil au ales.

Cea mai veche reteta pentru Anul Nou. Cum faci pogacele cu jumari ca pe vremea bunicii, ce ingrediente pui in cel mai ieftin preparat pentru Revelion

Cele mai sanatoase preparate de sarbatori se fac dupa retetele bunicii. Cu ingrediente sanatoase, fara aditivi alimentari, gustarile facute in casa de gospodinele din Baragan sunt delicioase si nu se compara cu niciun produs din supermarket.

Povestea Zarazei, cea mai curtata prostituata din Micul Paris. Cum a ucis-o amorul nebun pe tigancusa faimoasa

O curtezana de lux a Micului Paris punea pe jar inimile barbatilor doar privindu-i. Povestea preafrumoasei Zaraza, una dintre cele mai dorite femei din perioada interbelica, rascoleste si astazi. Pasiunea devastatoare dintre tigancusa focoasa si celebrul lautar Cristian Vasile l-a inspirat si pe Mircea Cartarescu sa-i scrie legenda in cartea De ce iubim femeile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )