Libnet.ro
UNICEF

23:30

La inceputul primei sedinte de guvern dupa demiterea Cabinetului, Dancila i-a cerut lui Iohannis sa desemneze cat mai rapid un premier S-a laudat cu cea mai eficienta guvernare si le-a multumit ministrilor pentru toata munca care impreuna am depus-o

Hotnews Hotnews,
 La inceputul primei sedinte de guvern dupa demiterea Cabinetului, Dancila i-a cerut lui Iohannis sa desemneze cat mai rapid un premier S-a laudat cu cea mai eficienta guvernare si le-a multumit ministrilor pentru toata munca care impreuna am depus-o

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, la inceputul sedintei de vineri a Guvernului, prima dupa ce Executivul a fost demis prin motiune de cenzura, sa isi indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai rapid un premier. Ea s-a laudat cu cea mai eficienta guvernare din ultimii 30 de ani si cu o crestere economica exceptionala a Romaniei si le-a multumit ministrilor, prilej cu care a facut o noua gafa: Va multumesc pentru toata munca care impreuna am depus-o pentru buna guvernare a tarii. continuă pe Hotnews

Consultari la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern Orban: PNL e pregatit sa preia guvernarea Barna vrea anticipate, Kelemen si Tariceanu nu, Tomac spune ca nu se pot face

La consultarile de la Cotroceni, liberalii au fost singurii care s-au aratat dispusi sa-si asume guvernarea dupa demiterea Cabinetului Dancila prin motiunea de cenzura. USR a pledat pentru anticipate, varianta sustinuta si de Pro Romania. UDMR si ALDE s-a declarat impotriva, iar PMP a sustinut ca acestea nu pot fi organizate in acest moment.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Presedintele Iohannis, prima reactie dupa demiterea Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Presedintele Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 14.30, la finalul consultarilor

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, vineri, incepand cu ora 14. 30, o declaratie de presa, la finalul consultarilor cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea formarii unui nou guvern, dupa demiterea Cabinetului Dancila de catre Parlament.

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

FOTO Ce gest controversat a facut Teodorovici dupa ce a aflat de demiterea Guvernului Dancila

Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor in Guvern demis ieri prin motiune de cenzura, a avut o reactie bizara dupa ce a aflat ca Guvermul din care face parte a fost demis.

Ce planuri are Viorica Dancila, dupa demiterea de la Palatul Victoria. Nu mi-am aranjat nimic

Guvernul a cazut, dar Viorica Dancila nu stie incotro sa o apuce. intrebata ce va face dupa ce va pleca de la Palatul Victoria, la un post de televiziune, Dancila a declarat ca nu stie inca unde va merge.

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )