Libnet.ro
UNICEF

15:15

Incertitudine, pentru cei care vor facultate afara

România Liberă România Liberă,
Incertitudine, pentru cei care vor facultate afara

Chiar inainte de Paste, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a beneficiat de o suplimentare a bu. continuă pe România Liberă

Anuntul pentru cei care au conturi bancare: se intampla deja cu transferurile de bani

Cea mai mare problema cu un cont bancar e ca daca vrei sa transferi bani trebuie sa astepti. Din fericire, se poate si altfel. Si te poate scuti enorm de asteptare. De cativa ani e.

Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Nu s-a mai intamplat niciodata in secolul 21

Pretul petrolului este in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus! Infectia de coronavirus a facut ca crerea de benzina si motorina sa scada drastic, deoarece oamenii sunt in auto-izolare si nu mai consuma nimeni combustibil. Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina: petrolul a scazut sub zero dolari barilul .

Targ imobiliar pe timp de pandemie. Imobiliarium lanseaza platforma online pentru cei care cauta o locuinta

Organizatorii targului imobiliar Imobiliarium, ajuns la a opta editie, pun la dispozitie in perioada 21 aprilie 21 iulie Imobiliarium Online, o platforma pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozantilor din cadrul evenimentului dar si a altor dezvoltatori imobiliari.

Veste proasta pentru romanii care si-au facut stocuri de paracetamol. Trebuie sa verifice acum ce scrie pe ambalaj!

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, a declarat, luni, la Antena 3, ca au fost extinse capacitatile de productie pentru fabricare paracetamolului astfel incat romanii sa nu aiba probleme in a gasi acest medicament pe piata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )