Libnet.ro
UNICEF

19:45

A incetat din viata iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor

Antena3 Antena3,
A incetat din viata iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor

Ips Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor a incetat din viata pe sectia de ATI a Institutului Matei Bals din Capitala. continuă pe Antena3

iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, va fi inmormantat conform legislatiei pentru victimele COVID-19

Conform legislatiei in vigoare pentru cazurile persoanelor decedate diagnosticate cu COVID-19, dupa punerea in sicriul sigilat, corpul lui iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, va fi preluat de Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, care, impreuna cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei, va decide data si detaliile inmormantarii. Mormantul se afla la manastirea Sihastria Putnei din judetul Suceava.

CORONAVIRUS |iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a murit. A fost infectat cu COVID-19 in urma cu o luna

InaltpreasfintitulPimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani, dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus cu o luna in urma. Clericul a decedat noaptea t.

Cine a fost IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, rapus de noul coronavirus

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei si Radautilor a murit miercuri, la Institutul Matei Bals din Capitala, dupa ce a suferit un al doilea atac de cord. Acesta fusese depistat cu coronavirus si transferat cu.

UPDATE Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor IPS Pimen a murit, la o luna dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor IPS Pimen, in varsta de 90 de ani, a incetat din viata miercuri, la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, scrie news. ro. inaltpreasfintitul Parinte Pimen s-a mutat la Domnul! Dumnezeu sa-l odihneasca!, este anuntul postat pe pagina de Facebook a Trinitas Tv, postul de televiziune al Patriarhiei. Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen a fost confirmat cu coronavirus in 20 aprilie, cand a fost transferat de la Spitalul Judetean Suceava la Institutul Matei Bals, cu un elicopter, el avand simptome severe de pneumonie. Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor va fi inmormantat la Manastirea Sihastria Putnei.

Trinitas TV: Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor IPS Pimen a murit

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor IPS Pimen, in varsta de 90 de ani, a incetat din viata miercuri, la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

A murit IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei, infectat cu coronavirus

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei, a murit intr-un spital din Bucuresti, unde fusese internat dupa ce.

IPS Pimen a murit in urma unui stop cardiac. Prelatul a avut lumanare aprinsa tot timpul

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, infectat cu coronavirus, a incetat din viata marti seara, in jurul orei 21. 50, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator.

Parintele Calistrat, marturii emotionante despre iPS Pimen: Bucovina s-a bucurat de cea mai mare realizarea duhovniceasca

Parintele Calistrat a vorbit, la Antena 3, despre fata nestiuta a iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, care s-a stins din viata astazi, din cauza noului coronavirus.

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor va fi inmormantat la Manastirea Sihastria Putnei

Trupul neinsufletit al IPS Pimen va fi preluat in sicriu sigilat, conform legislatiei privind persoanele decedate din cauza COVID-19, de catre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, care va decide, impreuna cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei, data si detaliile inmormantarii.

iPS Pimen va fi inmormantat vineri, cu participarea credinciosilor

Reprezentantii Patriarhiei Romane au anuntat ca iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, va fi inmormantat vineri. La slujba vor putea participa si credinciosii care doresc sa ii aduca un ultim omagiu arhiepiscopului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )