Libnet.ro
UNICEF

00:07

A incetat din viata una dintre cele mai apreciate figuri politice ale ultimilor 20 de ani (FOTO)

B1 B1,
A incetat din viata una dintre cele mai apreciate figuri politice ale ultimilor 20 de ani (FOTO)

Vern Elhers, membru al Congresului american pentru mai bine de 16 ani, a incetat din viata la varsta de 83 de ani, informeaza mlive. com. inainte de a intra in Congres, acesta a fost. continuă pe B1

VIDEO. Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Bucurie mare pentru o tanara romanca. A primit abonament pe viata la unul dintre cele mai populare festivaluri de muzica

O tanara din Baia Mare, in varsta de 22 de ani, a participat la Festivalul Sziget din Budapesta, fiind spectatorul cu numarul 8 milioane, si a primit de la fondatorul evenimentului un abonament pe.

Doliu in cinematografie. Un regizor cunoscut a incetat din viata

Cineastul, producatorul si scenaristul Basilio Martin Patino, unul dintre regizorii spanioli recunoscuti pentru filmele sale de autor, a murit duminica la Madrid la 86 de ani, au informat surse ale familiei citate de.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti: 36 de accidente, cu 46 de victime, intr-un singur an

In 2016, in Bucuresti, peste 400 de oameni au fost raniti, iar 66 si-au pierdut viata. Patru dintre cele mai periculoase sase intersectii se afla in centrul Bucurestiului, in aceste zone.

RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri VIDEO

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro. Procurorii sustin ca aceasta afacere a fost o metoda de a spala banii obtinuti din activitati criminale.

VIDEO RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro.

Preturile apartamentelor din Bucuresti. Care sunt cele mai ieftine cartiere

Capitala ofera o plaja larga de oportunitati imobiliare, inclusiv din punct de vedere financiar, pentru potentialii cumparatori. Desi preturile apartamentelor s-au majorat, per ansamblu, cu 3,4% in.

A murit unul dintre cei mai cunoscuti cineasti (FOTO)

Cineastul, producatorul si scenaristul Basilio Martin Patino, unul dintre regizorispanioli,a incetat din viata la varsta de 86 de ani, informeaza EFE. Basilio Martin Patino.

Viata bate filmul! Alexandra, concurenta de la Insula Iubirii, filmata in compania unei ispite (VIDEO)

A fost considerata una dintre cele mai cuminti concurente de la Insula Iubirii, dar odata showul terminat Alexandra s-a despartit de barbatul cu care s-a inscris la emisiunea pentru testarea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )