Libnet.ro
UNICEF

13:30

inchisoare pentru vasluianul care a incercat sa violeze doua batrane, dar s-a ales cu o bataie zdravana

Adevărul Adevărul,
inchisoare pentru vasluianul care a incercat sa violeze doua batrane, dar s-a ales cu o bataie zdravana

Tanar de 19 ani, din satul Benesti, comuna Tanacu, arestat arestat in luna iulie dupa ce a incercat sa violeze doua femei, dar s-a ales cu o bataie zdravana, a fost condamnat de judecatori. continuă pe Adevărul

Fostul eurodeputat austriac Ernst Strasser, condamnat la trei ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul ministru austriac de Interne, Ernst Strasser, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare pentru coruptie. Acesta a fost condamnat dupa ce a fost filmat de o echipa de jurnalisti in 2011, in timp.

Spor de 9 luni de inchisoare pentru Irina Jianu. Ea este condamnata in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccian

Curtea de Apel Bacau a decis, printr-o sentinta definitiva, adaugarea unui spor de pedeapsa de noua luni de inchisoare Irinei Paula Jianu, dupa ce aceasta a solicitat contopirea celor doua pedepse din dosarele Trofeul calitatii si Zambaccian. Majoreaza cuantumul pedepsei principale rezultante de la sase ani inchisoare la sase ani si noua luni inchisoare, se arata in sentinta Curtii de Apel Bacau.

Brandusa Novac, fost deputat PDL, condamnata la sase luni de inchisoare pentru conflict de interese

Brandusa Novac, managerul Circului Globus si fost deputat PDL, a fost condamnata de magistratii de la instanta suprema la sase luni de inchisoare cu suspendare, fiind gasita vinovata de conflict de.

5 sfaturi pentru cei care sunt pentru prima data in rolul de manager

Lucram in aceasta perioada cu un client care a dezvoltat o academie interna cu scopul de a-i sustine pe angajatii cu potential si pe cei de curand deveniti manageri. Este o practica imbratisata de companiile cu multi angajati si care vad o necesitate.

Darren Cahill, despre Simona Halep, inainte de Singapore: E o forta pentru anii care urmeaza. Va castiga titluri de Grand Slam

Mai sunt numai cateva zile pana cand in Singapore Sports Hub va incepe Perla Coroanei WTA, evenimentul desemnat sa inchida glorios un an spectaculos in circuitul feminin. Un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si a saltat Romania in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

Guvernul promite ajutoare pentru copii care provin din familii cu venituri mici

Familiile cu un venit lunar de pana la 530 lei/membru vor primi, din noiembrie, un ajutor de 42 lei pentru fiecare copil, iar pentru copiii aflati in sistemul special de protectie va fi alocat cate 440 lei.

Guvernul promite ajutoare pentru copiii care provin din familii cu venituri mici

Familiile cu un venit lunar de pana la 530 lei/membru vor primi, din noiembrie, un ajutor de 42 lei pentru fiecare copil, iar pentru copiii aflati in sistemul special de protectie va fi alocat cate 440 lei.

6 sfaturi pentru persoanele care urasc exercitiile fizice

Peste tot auzi cat de bune sunt exercitiile fizice pentru sanatatea ta si pentru o stare de spirit cat mai buna. Ce te faci insa atunci cand nu esti un mare fan al exercitiilor fizice sau, mai mult, le urasti d.

Sfaturi pentru antreprenorii care vor un credit

Pentru a avea o relatie sanatoasa cu bancile, antreprenorii trebuie sa inteleaga cerintele acestora si sa dovedeasca o buna cunoastere a propriei afaceri, sustine tanarul antreprenor Cristian Logofatu, directorul general al Bittnet Systems.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )