Libnet.ro
UNICEF

08:45

inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

B1 B1,
inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

Un barbat din Dej a fost condamnat, luni,la inchisoare pe viata de o instanta din Marea Britanie pentru uciderea, in 2013, a unei femei de 55 de ani din localitatea Bosham folosindu-se de un ciocan,. continuă pe B1

Raspunsul lui Dan Barna pentru cei care ii cer demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea USR, in ciuda esecului din primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca nu este un lider care renunta cand sa de greu. Dan.

Un criminal condamnat la inchisoare pe viata sustine ca si-a ispasit sentinta cand a murit si a fost resuscitat

Un barbat care executa o sentinta de inchisoare pe viata pentru crima sustine ca si-a ispasit pedeapsa dupa ce o septicemie i-a provocat moartea temporara. in 2015, detinutul a fost transportat de la Penitenciarul din Iowa la spital, unde inima i-a fost repornita de cinci ori.

Un ucigas condamnat la inchisoare pe viata sustine ca si-a ispasit sentinta cand a murit si a fost resuscitat fara voia sa dupa o septicemie

Un barbat condamnat la inchisoare pe viata pentru crima sustine ca si-a ispasit pedeapsa dupa ce o septicemie i-a provocat moartea temporara. Mai mult, acesta sustine ca doctorii i-au incalcat drepturile in momentul in care a spus ca nu vrea sa fie resuscitat, dar i s-au administrat fluide de resuscitare, relateaza Newsweek.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Constanta, dosar penal pentru vot multiplu

O femeie in varsta de 62 de ani, din municipiul Constanta, este cercetata intr-un dosar penal pentru tentativa de vot multiplu la alegerile prezidentiale, dupa ce duminica a.

Orban, replica pentru PSD, care l-a chemat pe Iohannis la dezbateri cu Dancila pentru turul II: Cand avem rezultatele, stabilim strategia

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca luni seara va avea loc, la sediul partidului, o sedinta a echipei de campanie, iar cand vor fi publicate rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale, va fi stabilita strategia de campanie, functie de care Klaus Iohannis va participa sau nu la dezbateri cu Viorica Dancila. Klaus Iohannis, care a castigat detasat primul tur al alegerilor, a fost criticat de toti contracandidatii sai pentru refuzul de a participa la dezbateri si a da interviuri in campania electorala.

Orban: Rezultatele arata clar un sprijin puternic pentru Iohannis, care va creste substantial in turul doi

PNL a avut ca obiectiv un scor de peste 40% pentru presedintele Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban, care s-a aratat increzator ca.

Operatiunea Soferi-voluntari la vot in Europa a fost reactivata: Romanii din diaspora ofera transport gratuit pentru cei care nu pot ajunge la sectii

Desi conditiile de vot pentru romanii din diaspora sunt mai bune fata de alegerile precedente, acestia avand la dispozitie atat votul prin corespondenta, cat si trei zile pentru a merge la sectii, voluntarii-soferi care vor sa-i ajute pe cei care au dificultati de deplasare s-au mobilizat din nou, asa cum au facut-o si la europarlamentarele din mai.

Dezastru pentru liberali in urma alegerilor din Spania! Liderul Partidului Ciudadanos Albert Rivera demisioneaza

Rezultate dezastruase pentru liberali in urma alegerilor din Spania! Liderul Partidului Ciudadanos, Albert Rivera,demisioneaza in urma prabusirii electorale a formatiunii la alegerile desfasurate.

Europa Libera: Alegerile care scot Romania din Balcani. Si alte cateva explicatii

Klaus Iohannis cu 37% din voturi si Viorica Dancila cu 23% si-au atins fiecare obiectivul de etapa: presedintele intra in turul al doilea cu un adversar confortabil, dupa ce Dan Barna a obtinut cu 8% mai putin decat scorul Aliantei USR-PLUS de la europarlamentare 22,36%), in vreme ce presedinta PSD ajunge in finala, cu emotii, pe fondul nemultumirilor din partid, dupa ce formatiunea a pierdut guvernarea in plina campanie electorala.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )