Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident la Arena Nationala cu 30 de suporteri polonezi. Jandarmeria a luat masuri speciale pentru meciul de vineri seara (VIDEO)

B1 B1,
Incident la Arena Nationala cu 30 de suporteri polonezi. Jandarmeria a luat masuri speciale pentru meciul de vineri seara (VIDEO)

Ultrasii polonezi au creat deja primele probleme in Capitala. 30 de suporteri ai echipei nationale a Polonei au fortat joi seara usile Arenei Nationale, informeaza B1 TV. Desi portile erau inchise,. continuă pe B1

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene la Arena Nationala pentru temperarea suporterilor polonezi

Fortele de ordine prezente in numar mare in zona Arenei Nationale au folosit gazele lacrimogene, vineri, pentru temperarea spiritelor la intrarea pe stadion, unde mai multi suporteri polonezi au vrut sa evite cordoanele de securitate ale jandarmilor.

Jandarmeria Capitalei: Sase suporteri polonezi dusi la Sectia 14, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi

Sase suporteri polonezi au fost dusi vineri la Sectia 14 de Politie, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi al Bucurestiului, potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, citat de Agerpres.

Sabii, bare metalice si materiale pirotehnice - descoperite de jandarmi asupra unor suporteri polonezi

Jandarmii bucuresteni au depistat sabii, bare metalice si bate de lemn in masinile cu care mai multi suporteri polonezi se deplasau catre Bucuresti pentru a participa la meciul de fotbal pe care nationala tarii lor il va sustine in fata selectionatei Romaniei, scrie Agerpres.

LIVETEXT Romania-Polonia 0-1, pe Arena Nationala. Kamil Grosicki deschide scorul. Incidente in tribune intre ultrasii romani si polonezi

Nationala de fotbal a Romaniei joaca astazi, de la ora 21. 45, un meci decisiv in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, pe Arena Nationala din Bucuresti, adversara fiind nationala Poloniei, cea mai in forma dintre adversarele Grupei E.

LIVETEXT Romania-Polonia 0 - 1 la pauza, in fata a 47.000 de fani, pe Arena Nationala. Incidente intre suporteri

Nationala de fotbal a Romaniei joaca la aceasta ora un meci decisiv in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, pe Arena Nationala din Bucuresti, adversara fiind nationala Poloniei, cea mai in forma dintre adversarele Grupei E.

LIVETEXT Romania-Polonia 0-1, pe Arena Nationala. Kamil Grosicki deschide scorul. Incidente grave in tribune, meciul a fost intrerupt!

Nationala de fotbal a Romaniei joaca astazi, de la ora 21. 45, un meci decisiv in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, pe Arena Nationala din Bucuresti, adversara fiind nationala Poloniei, cea mai in forma dintre adversarele Grupei E.

Suntem departe de lumea buna a fotbalului! Romania-Polonia 0-3, pe Arena Nationala. Elevii lui Daum au facut un meci submediocru

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de formatia Poloniei cu scorul de 3-0,pe Arena Nationala, iar tricolorii au sanse minime sa ajunga la Cupa Mondiala.

Suntem departe de lumea buna a fotbalului! Romania-Polonia 0-3, pe Arena Nationala.Elevii lui Daum au facut un meci submediocru

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de formatia Poloniei cu scorul de 3-0, pe Arena Nationala, iar tricolorii au sanse minime sa ajunga la Cupa Mondiala.

Incidente multiple inainte de meciul Romania - Polonia: Suporteri polonezi s-au batut cu fortele de ordine la intrarea pe stadion, iar la 60 de persoane au fost depistate arme albe (FOTO,VIDEO)

Fanii polonezi continua sa produca incidente in Capitala inainte de meciul dintre Romania si Polonia. Dupa ce la amiaza s-au incaierat in Centrul Vechi cu jandarmii si au provocat.

Moment romanesc inaintea sosirii lui Daum la conferinta de la Arena Nationala (FOTO)

Polonezii au vorbit inaintea venirii in Romania despre mentalitatea germana insuflata de Christoph Daum nationalei noastre, insa in realitate suntem departe de asa ceva. Cel putin in plan organizatoric am reusit sa-i surprindem pe oaspetii nostri cu un moment sa-i spunem delicat inaintea conferintei pe care selectionerul a sustinut-o joi seara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )