Libnet.ro
UNICEF

22:15

Jandarmeria Capitalei: Sase suporteri polonezi dusi la Sectia 14, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi

Hotnews Hotnews,
 Jandarmeria Capitalei: Sase suporteri polonezi dusi la Sectia 14, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi

Sase suporteri polonezi au fost dusi vineri la Sectia 14 de Politie, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi al Bucurestiului, potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Incidente in Centrul Vechi intre jandarmi si fanii polonezi: Sase suporteri au fost retinuti de fortele de ordine dupa ce au produs dezastru intr-un bar (VIDEO)

Aproximativ 4. 000 de suporteri polonezi au venit in Romania pentru meciul de vineri seara din preliminariile Campionatului Mondial. Multi dintre acestia au ales sa petreaca orele de pana la inceputul partidei.

Sabii, bare metalice si materiale pirotehnice - descoperite de jandarmi asupra unor suporteri polonezi

Jandarmii bucuresteni au depistat sabii, bare metalice si bate de lemn in masinile cu care mai multi suporteri polonezi se deplasau catre Bucuresti pentru a participa la meciul de fotbal pe care nationala tarii lor il va sustine in fata selectionatei Romaniei, scrie Agerpres.

Incident la Arena Nationala cu 30 de suporteri polonezi. Jandarmeria a luat masuri speciale pentru meciul de vineri seara (VIDEO)

Ultrasii polonezi au creat deja primele probleme in Capitala. 30 de suporteri ai echipei nationale a Polonei au fortat joi seara usile Arenei Nationale, informeaza B1 TV. Desi portile erau inchise,.

Incidente multiple inainte de meciul Romania - Polonia: Suporteri polonezi s-au batut cu fortele de ordine la intrarea pe stadion, iar la 60 de persoane au fost depistate arme albe (FOTO,VIDEO)

Fanii polonezi continua sa produca incidente in Capitala inainte de meciul dintre Romania si Polonia. Dupa ce la amiaza s-au incaierat in Centrul Vechi cu jandarmii si au provocat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.241 seconds )