Libnet.ro
UNICEF

23:00

Incident dramatic: O femeie a murit in fata unei sectii de votare

Antena3 Antena3,
Incident dramatic: O femeie a murit in fata unei sectii de votare

O femeie a murit, duminica, in fata unei sectii de votare din orasul Stefanesti, judetul Arges, insa procesul electoral nu a fost afectat. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Jude?. continuă pe Antena3

O tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina, in fata unei sectii de votare din Baia Mare. IMAGINI cu momentul rapirii!

Momente cumplite astazi, chiar in fata unei sectii de votare, in Baia Mare. O tanara a fost luata cu forta si bagata intr-o masina, in plina zi, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oras.

Dolj: Scandal intre mai multe persoane in fata unei sectii de votare. Politistul aflat in zona a aplanat conflictul

Un scandal intre mai multe persoane a avut loc, duminica seara, in fata unei sectii de votare din judetul Dolj, conflictul fiind aplanat de politistul care asigura paza sectiei respective.

Dolj: Un barbat de 81 de ani a murit in apropierea unei sectii de votare

Un barbat de 81 de ani a murit, duminica, in judetul Dolj, in apropierea unei sectii de votare. Aces.

VIDEO Tanara rapita din fata unei sectii de votare. Imagini cu momentul in care fata a fost luata pe sus

Politistii baimareni au intrat in alerta dupa ce o tanara de 17 ani a fost rapita de pe trecerea de pietoni din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare. Vigilenta oamenilor legii a facut ca fata sa fie gasita in 40 de minute de la momentul rapirii.

Ca la usa cortului! Un membru al unei sectii de votare a fost amendat

Un membru al unei sectii de votare din comuna Negrilesti a fost amendat cu 200 de lei pentru ca i-a .

Alegeri prezidentiale 2019. O femeie din Arges a murit in curtea sectiei de votare. Este a treia persoana decedata in interiorul sau in proximitatea unei sectii de vot

O femeie de 69 de ani din judetul Arges a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat. Femeii i s-a facut rau in curtea unei sectii de votare din localitatea Stefanesti, fiind resuscitata, dar fara succes, relateaza Mediafax.

inca un incident electoral de natura penala in Olt. Membra unei sectii de vot reclama ca a fost amenintata: A spus ca-mi arata cat e de mare

O femeie in varsta de 34 ani, membra in biroul electoral al unei sectii de votare din Bals, judetul Olt, a acuzat ca un cetatean care a votat pe liste suplimentare a amenintat-o.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele unei sectii de votare, inlocuit. Care este motivul

Biroul Electoral Judetean BEJ) Sibiu a decis duminica, indepartarea unui presedinte din sectia de votare si preluarea atributiilor sale de catre loctiitor, dupa ce s-a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele unei sectii de votare, inlocuit. A venit baut la vot

Presedintele Sectiei de votare nr. 82 din municipiul Braila a fost inlocuit, duminica, de catre Biroul Electoral Judetean, dupa ce s-a constatat ca se afla sub influenta.

VIDEO Gest impresionant al membrilor unei sectii de votare din Italia

Membrii Sectiei de votare din localitatea Susa, din Italia, au inceput a doua zi de votare intr-un mod neobisnuit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )