Libnet.ro
UNICEF

15:00

Incident dramatic la o gradina zoologica. O girafa a murit dupa ce a ramas cu capul blocat intre crengile unui copac (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Incident dramatic la o gradina zoologica. O girafa a murit dupa ce a ramas cu capul blocat intre crengile unui copac (VIDEO)

Incident socant in parcul unei gradini zoologice din China. O girafa si-a prins capul intr-un copac si nu a mai putut sa-l scoata, astfel ca a fost nevoie de interventia specialistilor. Girafa. continuă pe Antena3

Moarte suspecta in Rusia. Un jurnalist de investigatie a murit dupa ce a cazut de la balconul apartamentului sau

Un jurnalist de investigatie care a scris despre prezenta mercenarilor rusi in Siria a murit dupa ce a cazut de la balconul apartamentului sau, au anuntat luni anchetatorii, relateaza AFP. Maxim Borodin, 32 d.

TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer, iar un hublou s-a spart.

VIDEO Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer.

Rusia: Maxim Borodin, ziarist de investigatii, a murit dupa ce a cazut de la etajul patru / Redactorul sef Novyy Den nu crede ca moartea sa a fost un accident

Un ziarist rus de investigatii care a scris despre moartea mercenarilor de la Wagner Group in Siria a murit la spital, dupa ce a cazut de la etajul patru al cladirii in care locuia, anunta BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )