Libnet.ro
UNICEF

17:00

TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer, iar un hublou s-a spart. continuă pe B1

VIDEO Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer.

Loto 6 din 49: Cine este castigatorul premiului cel mare de duminica. Nu o sa-ti vina sa crezi

S-a aflat cine este marele castigator al premiului 6 din 49 la tragerea Loto de duminica. Biletul norocos se afla in posesia unei pensionare de 84 de ani din Targu Jiu. Femeia s-a prezentat, luni, la agenti.

Cine este barbatul de care s-a indragostit Diana Belbita la Exatlon. A dat-o de gol...

Diana Belbita s-a indragostit lulea la Exatlon, iar acest lucru a iesit la iveala dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o daca mai tine dieta. E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe, a dezval.

Moarte suspecta in Rusia. Un jurnalist de investigatie a murit dupa ce a cazut de la balconul apartamentului sau

Un jurnalist de investigatie care a scris despre prezenta mercenarilor rusi in Siria a murit dupa ce a cazut de la balconul apartamentului sau, au anuntat luni anchetatorii, relateaza AFP. Maxim Borodin, 32 d.

Tragedie in Targu Neamt. Un preot a murit dupa ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un preot a murit, dupa ce un sofer nu i-a acordat prioritate pe o trecere de pietoni din Targu Neamt. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din centrul orasului si arata cum preotul est.

Cine este Razvan Burleanu, omul care vrea un al doilea mandat in fruntea FRF

Razvan Burleanu este candidat la alegerile FRF, pentru functia de presedinte, pozitie pe care o ocupa si in prezent, dupa alegerile din 2014. Razvan Burleanu29 de ani) este fiul fostului fotbalist de.

Rusia: Maxim Borodin, ziarist de investigatii, a murit dupa ce a cazut de la etajul patru / Redactorul sef Novyy Den nu crede ca moartea sa a fost un accident

Un ziarist rus de investigatii care a scris despre moartea mercenarilor de la Wagner Group in Siria a murit la spital, dupa ce a cazut de la etajul patru al cladirii in care locuia, anunta BBC.

Barbat gol-pusca pe DN1! Omul era zgariat, nu stie unde se afla, cine este si il invoca pe Iisus

Soferii au avut un soc cand au vazut un barbat gol pusca pe DN1intre Sibiu si Vestem. El a fost scos de pe drumul national si a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. A fost identificat.

Incident dramatic la o gradina zoologica. O girafa a murit dupa ce a ramas cu capul blocat intre crengile unui copac (VIDEO)

Incident socant in parcul unei gradini zoologice din China. O girafa si-a prins capul intr-un copac si nu a mai putut sa-l scoata, astfel ca a fost nevoie de interventia specialistilor. Girafa.

FOTO! Gwyneth Paltrow s-a casatorit cu iubitul ei! Cine este alesul si primele imagini de la petrecere cu mega-invitatii lor!

Au anuntat ca e vorba despre o petrecere de logodna, insa se zvoneste ca a fost, de fapt, nunta lor. Cert e ca starurile de la Hollywood s-au prezentat in numar mare la petrecerea data de Gwyneth.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )