Libnet.ro
UNICEF

19:45

Incident dramatic intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Un copil a fost aruncat din rollercoaster

Antena3 Antena3,
Incident dramatic intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Un copil a fost aruncat din rollercoaster

Incident intr-un parc de distractii din North Yorkshire, Marea Britanie. Un copil a cazut dintr-un rollercoaster si a ajuns de urgenta la spital. Serviciile de salvare au spus ca au de-a face cu un incide. continuă pe Antena3

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Pot primi amenzi uriase din cauza unui lucru banal

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Acestia ar putea primi amenzi uriase, numai daca plang mai tare in casa, din cauza unor reguli stricte de consiliu. Acest lucru se datoreaza.

Rezultate incredibile in Marea Britanie. infrangere pentru partidele istorice, victorie pentru partidul pro-Brexit

Partidele traditionale din Marea Britanie au suferit o infrangere categorica la alegerile europarlamentare, desfasurate in Regatul Unit in ziua de vineri, relateaza BBC. Alegerile au fost castigate.

Relatarea unei romance care a stat 9 ore la coada la vot, in Marea Britanie, fara sa apuce sa voteze

E ora 21. in spatele meu mai sunt vreo cateva sute de persoane. Am fost atat de aproape si totusi atat de departe. Dupa noua ore de stat in picioare, ma vad ingenuncheata de un sistem dinozauric, greoi si nedispus la actualizarile nevoilor secolului 21, povesteste o romanca din Marea Britanie despre modul in care s-a desfasurat procesul de votare, duminica, la o sectie din Portsmouth. Ea spune ca va depune plangere penala pentru incalcarea dreptului de exprimare a votului si ii indeamna pe romanii care au fost in aceeasi situatie sa faca acelasi lucru.

Aproape 50% dintre britanici sunt in favoarea vizitei lui Trump in Marea Britanie-sondaj

Vizita presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, programata pentru inceputul lunii iunie, este un subiect controversat pentru britanici, releva un sondaj de opinie, care indica faptul ca 46% dintre respondenti sunt in favoarea vizitei, iar 40% ar dori anularea evenimentului, transmite Mediafax.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Marea Britanie. Partidul lui Nigel Farage, invingator

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Partidul pentru Brexit, condus de eurofobul Nigel Farage, a castigat alegerile europarlamentare din Regatul Unit, arata primele rezultate oficiale, informeaza agentia.

Putini romani stiu asta! Cat din Marea Neagra apartine, de fapt, Romaniei

Romania este recunoscuta pe plan european si mondial pentru faptul ca are iesire la Marea Neagra. Totusi, ce inseamna spatiul maritim al Romaniei si apele teritoriale cand vine vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )