Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Pot primi amenzi uriase din cauza unui lucru banal

Antena3 Antena3,
Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Pot primi amenzi uriase din cauza unui lucru banal

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija. Acestia ar putea primi amenzi uriase, numai daca plang mai tare in casa, din cauza unor reguli stricte de consiliu. Acest lucru se datoreaza. continuă pe Antena3

Rezultate incredibile in Marea Britanie. infrangere pentru partidele istorice, victorie pentru partidul pro-Brexit

Partidele traditionale din Marea Britanie au suferit o infrangere categorica la alegerile europarlamentare, desfasurate in Regatul Unit in ziua de vineri, relateaza BBC. Alegerile au fost castigate.

Relatarea unei romance care a stat 9 ore la coada la vot, in Marea Britanie, fara sa apuce sa voteze

E ora 21. in spatele meu mai sunt vreo cateva sute de persoane. Am fost atat de aproape si totusi atat de departe. Dupa noua ore de stat in picioare, ma vad ingenuncheata de un sistem dinozauric, greoi si nedispus la actualizarile nevoilor secolului 21, povesteste o romanca din Marea Britanie despre modul in care s-a desfasurat procesul de votare, duminica, la o sectie din Portsmouth. Ea spune ca va depune plangere penala pentru incalcarea dreptului de exprimare a votului si ii indeamna pe romanii care au fost in aceeasi situatie sa faca acelasi lucru.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, masuri pentru romanii din Diaspora care nu apuca sa voteze pana la ora 21

Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot, astfel ca s-au format cozi uriase in orase dinBelgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca sauRepublica Moldova. Primul lucru pe .

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

Romanii stau la cozi uriase si in Northampton: Cred ca cel putin 6-7 ore tre sa asteptam sa votam (VIDEO)

Romanii stau la cozi uriase sa voteze si in Northampton, Marea Britanie. Cel putin 6-7 ore vor fi nevoiti sa astepte acestia pentru a-si putea exercita dreptul de vot, sustine chiar unul dintre ei. Aflat.

Romanii stau la cozi uriase si in Northampton: Cred ca cel putin 6-7 ore tre sa asteptam sa votam (VIDEO)

Romanii stau la cozi uriase sa voteze si in Northampton, Marea Britanie. Cel putin 6-7 ore vor fi nevoiti sa astepte acestia pentru a-si putea exercita dreptul de vot, sustine chiar unul dintre ei. Aflat.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Marea Britanie. Partidul lui Nigel Farage, invingator

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Partidul pentru Brexit, condus de eurofobul Nigel Farage, a castigat alegerile europarlamentare din Regatul Unit, arata primele rezultate oficiale, informeaza agentia.

Putini romani stiu asta! Cat din Marea Neagra apartine, de fapt, Romaniei

Romania este recunoscuta pe plan european si mondial pentru faptul ca are iesire la Marea Neagra. Totusi, ce inseamna spatiul maritim al Romaniei si apele teritoriale cand vine vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )