Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident in Drumul Taberei: Doua masini au cazut intr-o groapa insuficient semnalizata

Adevărul Adevărul,
Incident in Drumul Taberei: Doua masini au cazut intr-o groapa insuficient semnalizata

Doua autovehicule au cazut intr-un sant sapat pe carosabil pentru o lucrare de termoficare Radet in zona Drumul Taberei. continuă pe Adevărul

FOTO Doua masini au cazut intr-o groapa sapata de RADET. Un sofer ranit

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu doua masini cazute intr-o groapa sapata de RADET. in imagini se observa o masina cazuta cu totul in groapa. UPDATE: Anuntul Politiei Capitalei.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

Ce spun bucurestenii din Drumul Taberei despre serele exotice de 25 de milioane de lei pe care le pot vizita 3 zile pe saptamana si doar in grupuri

Parcul Drumul Taberei este fara indoiala unul dintre cele mai scumpe din Romania: 75 de milioane de lei a costat renovarea, iar la aceasta suma se mai adauga si cele 25 de milioane de lei pentru serele exotice. Am vrut sa vad ce parere au bucurestenii din Sectorul 6 despre serele cu plante tropicale si mai ales despre programul restrictiv de vizitare a acestora.

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )