Libnet.ro
UNICEF

06:45

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in iunie

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Ludovic Orban, dupa o vizita pe santierul.

Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: Poate fi dat in folosinta anul viitor

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Lu.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

Cand se deschide, de fapt, metroul din Drumul Taberei

inca o amanare pentru Metroul din Drumul Taberei. Magistrala va fi inaugurata anul viitor in vara, cel mai devreme.

Orban: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in iunie

Ludovic Orban a anuntat ca Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta aproximativ in luna iunie a anului viitor. Premierul si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au verificat stadiului.

40 de ani de metrou in Bucuresti: de ce nu e gata si cel din Drumul Taberei

Metrorex aniverseaza 40 de ani de la inaugurarea primei linii de metrou in Bucuresti. Prima garnitura a circulat in 1979 si, dupa patru decenii de la acel moment, bucurestenii inca.

Ministrul Transporturilor, despre Razvan Cuc: Stia ca metroul din Dr. Taberei nu poate fi dat in folosinta in 2019. A dezinformat intentionat opinia publica

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, sustine ca predecesorul sau Razvan Cuc, care anuntase ca termen de finalizare pentru magistrala 5 de metrou sfarsitul acestui an, a dezinformat opinia publica in mod deliberat, Bode sustinand ca lui Cuc i s-a comunicat ca magistrala de metrou nu poate fi finalizata pana la finele lui 2019.

Metroul Drumul Taberei are un nou termen. Ministrul Bode: Termenul decembrie 2019, o dezinformare

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca noul termen pentru lansarea metroului Drumul Taberei este vara anului viitor. Despre tronsonul Eroilor-Pantelimon nu mai spune nimeni nimic.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

LUDOVIC ORBAN: Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei, asigurand 14% din PIB, 26% din exporturile Romaniei, dar si sute de mii de locuri de munca, a declarat, vineri, prim-ministrul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )