Libnet.ro
UNICEF

13:00

Incident grav la maternitatea din Iasi: O femeie s-a aruncat de la etaj, lasandu-si in salon bebelusul de 5 zile

Hotnews Hotnews,
 Incident grav la maternitatea din Iasi: O femeie s-a aruncat de la etaj, lasandu-si in salon bebelusul de 5 zile

Incident grav la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. O femeie de 34 de ani s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul patru al spitalului, ea lasandu-si in salon bebelusul de 5 zile, scrie Ziarul de Iasi. Tragedia s-a petrecut duminica, iar femeia a fost gasita de infirmierele care faceau curat pe etaj, si care au constat ca usa de la balcon era deschisa. continuă pe Hotnews

Incident grav la maternitatea din Iasi: O femeie s-a aruncat de la etaj, lasandu-si in salon bebelusul de 5 zile

Incident grav la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. O femeie de 34 de ani s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul patru al spitalului, ea lasandu-si in salon bebelusul de 5 zile, scrie Ziarul de Iasi. Tragedia s-a petrecut duminica, iar femeia a fost gasita de infirmierele care faceau curat pe etaj, si care au constat ca usa de la balcon era deschisa.

O femeie s-a aruncat de la etajul patru al Maternitatii din Iasi

O femeie de 34 de ani, care a nascut in urma cu patru zile la Maternitatea din Iasi, s-a aruncat, du.

Sinucidere la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. O femeie de 33 de ani, suferind de depresie post-natala, si-a pus capat zilelor dupa ce a nascut pe 12 februarie

O femeie de 33 de ani, internata la cea mai mare maternitate din Iasi, s-a sinucis duminica dimineata. Pacienta decedata nascuse pe 12 februarie la Maternitatea Cuza Voda, unde inca era internata.

Femeie din Iasi fara antecedente medicale, ucisa de gripa in doar 24 de ore. Este a 35-a victima de la inceputul sezonului gripal in Romania (VIDEO)

Gripa de sezon a ucis in doar 24 de ore o femeie din Iasi care nu avea antecedente medicale. Virusul i-a afectat rapid plamanii si nu a lasat timp organismului ei sanatos sa isi activeze mecanismele de.

Eleva de liceu din Iasi, amenintata cu arma in camin

Incident socant intr-un camin de liceu din Iasi. O eleva ar fi fost amenintata cu arma de un grup de 7 indivizi chiar in curtea unitatii de invatamant. Alarma a fost data de un profesor, care a sunat la 112.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )