Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident grav in Parcul Carol din Bucuresti. Un copil si tatal lui au fost raniti

Antena3 Antena3,
Incident grav in Parcul Carol din Bucuresti. Un copil si tatal lui au fost raniti

Un barbat de 35 de ani si copilul acestuia, de 7 ani, au fost raniti la cap, sambata dupa-amiaza, in timp ce se plimbau prin Parcul Carol dinCapitala. Mai multe crengi au cazut dintr-un copac peste. continuă pe Antena3

Un barbat si un copil, raniti de crengi desprinse dintr-un copac in parcul Carol din Capitala.

Un barbat de 35 de ani si fetita acestuia, de 7 ani, au fost raniti la cap, sambata dupa-amiaza, de crengi cazute dintr-un copac, in parcul Carol din Bucuresti, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la SMURD, cu medic, care a decis sa-i transporte pe cei doi la spital. Coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, a precizat ca barbatul are o rana la scalp, .

FOTO Secretarul general al NATO a iesit la jogging in Parcul Carol din Bucuresti

Aflat intr-o vizita oficiala in Romania, Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, a publicat pe contul sau de Facebook trei fotografii cu el alergand in Parcul Carol din Bucuresti.

Un copac s-a prabusit peste un copil si tatal sau in Parcul Carol I din Bucuresti

Un copil in varsta de sapte ani si tatal sau, in varsta de 35 de ani, au fost raniti la cap de crengile desprinse dintr-un copac din parcul Carol I, din Bucuresti, a declarat pentru adevarul. ro, purtatorul de cuvand al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. Cei doi au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Bucuresti: Un barbat si un copil, raniti de crengi desprinse dintr-un copac in parcul Carol

Un barbat in varsta de 35 de ani si copilul sau, in varsta de 7 ani, au fost raniti, sambata, de mai multe crengi desprinse dintr-un copac din Parcul Carol, potrivit Mediafax. Un echipaj SMURD a ajuns.

Noi proteste la Uzina Vulcan din Bucuresti: Angajatii au blocat accesul directorului in cladire.

Angajatii uzinei Vulcan din Bucuresti continua protestestele, informeaza b1. ro. Si asta dupa ce acestia nu au ajuns la un consens cu cei din conducere. Angajatii au decis sa iasa in strada nemultumiti de drepturile salariale. Ei spun ca nu si-au mai primit banii de 2 luni si jumatate si anunta ca vor continua protestele daca nu se rezolva situatia. Sute de angajati s-au adunat in curtea uzinei si au blocat accesul directorului companiei in cladire, ba chiar l-au imbrancit cand acesta a .

Subiectele Zilei: Harta maidanezilor din Bucuresti. Care sunt cele mai periculoase cartiere; Condamnat definitiv pentru coruptie, Adrian Nastase tine prelegeri studentilor la drept; Un politician aradean vrea insolventa parlamentara

Cum schimba lumea Revolutia Gazelor de Sist din America. Summit-ul european de ieri a avut pe agenda una dintre cele mai grave probleme. O fotografie cu Angela Merkel la 17 ani, purtand uniforma tineretului comunist, inflameaza campania electorala din Germania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )