Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident grav la sediul PSD Timis. Mai multe sticle au explodat chiar in fata cladirii

Antena3 Antena3,
Incident grav la sediul PSD Timis. Mai multe sticle au explodat chiar in fata cladirii

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineata, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timis, iar unele au explodat chiar in fata sediului partidului aflat la guvernare. Un timisorean care trecea prin. continuă pe Antena3

VIDEO Sediul PSD Timis a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Trei sticle au explodat pe trotuarul din fata cladirii

Politia s-a autosesizat si a declansat o ancheta pentru amenintari dupa ce un cetatean a sesizat presa cu privire la amplasarea unor sticle incendiare pe un trotuar din fata unui sediu PSD.

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau.

Dambovita: Accident GRAV pe DN 7. Mai multe persoane, transportate la spital

Un microbuz in care se aflau aproximativ 20 de persoane s-a ciocnit cu un tractor pe DN 7 in zona localitatii Slobozia Moara, Dambovita. Astfel, trei persoane doi pasageri si soferul tractorului, n. r. ) au.

Firea: Cel putin sapte parlamentari de la mai multe partide au semnat adeziuni la PSD

Cel putin sapte parlamentari de la mai multe formatiuni au semnat adeziuni la PSD, in fata presedintelui partidului, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, primarul Capitalei Gabriela Firea.

Firea: Cel putin sapte parlamentari de la mai multe partide au semnat adeziuni la PSD

Cel putin sapte parlamentari de la mai multe formatiuni au semnat adeziuni la PSD, in fata presedintelui partidului, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit news. ro.

Dmbovita: Coliziune ntre un microbuz si un tractor. Mai multe victime, transportate la spital

Un microbuz cu circa 20 de pasageri s-a ciocnit, joi, cu un tractor, pe DN 7 in zona localitatii dambovitene Slobozia Moara, mai multe victime rezultate in urma accidentului urmand a fi transportate la spital, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita, relateaza Agerpres.

Iohannis: Sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvernare. Amenintarile la adresa sanatatii publice sunt tot mai multe

Resedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la o dezbatere, ca sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvernare, subliniind ca amenintarile la adresa sanatatii publice sunt tot mai multe si ca, dincolo de a rezolva problemele cu care ne confruntam deja, trebuie sa avem capacitatea de a anticipa si de a fi pregatiti pentru a face fata noilor provocari.

Femeia s-a dus in padure cu copiii ei, unde au facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, s-a cutremurat: Nu mai pot dormi noaptea. Este infiorator! (FOTO)

S-a dus la padure cu copiii ei, insa nu se astepta nicio clipa la ce avea sa i se intample. Femeia a facut mai multe poze fiului, fiicei si verisorului lor, insa cand a ajuns acasa, a observat ceva.

Peste 1.000 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe oferte sunt oferite de Germania, Austria si Olanda

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 017 locuri de munca vacante. Cele mai multe oferte sunt oferite de Germania 308), Austria 305) si Olanda 250).

Cum au sabotat agentii dubli rusi, ajunsi la varful MI6 si CIA, mai multe operatiuni secrete ale occidentalilor

Mai multe operatiuni secrete occidentale au fost sabotate si zeci de agenti secreti care au lucrat pentru Washington si Londra au fost demascati in mod repetat in secolul al XX-lea. Activitatea agentilor dubli a jucat un rol important in esecul acestor misiuni scrie Russia Beyond. Kim Philby, George Blake si Aldrich Ames sunt cei mai faimosi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )