Libnet.ro
UNICEF

16:15

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

B1 B1,
ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau. continuă pe B1

VIDEO Sediul PSD Timis a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Trei sticle au explodat pe trotuarul din fata cladirii

Politia s-a autosesizat si a declansat o ancheta pentru amenintari dupa ce un cetatean a sesizat presa cu privire la amplasarea unor sticle incendiare pe un trotuar din fata unui sediu PSD.

Incident grav la sediul PSD Timis. Mai multe sticle au explodat chiar in fata cladirii

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineata, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timis, iar unele au explodat chiar in fata sediului partidului aflat la guvernare. Un timisorean care trecea prin.

Simona Halep NU mai joaca la Roland Garros! Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor

Simona Halep nu mai joaca, joi, la Roland Garros, dupa ce meciul acesteia a fost amanat. CLICK AICI - il mai stiti pe Magicianul de la Abracadabra? Ne-a marcat copilaria, iar acum a facut singur acest anunt.

ULTIMA ORA: Cutremur in Romania. Este al doilea in ultimele trei ore

Un cutremur cu magnitudinea 3 a avut loc in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la ora 21:24, la o adancime de 64 kilometri, conform infp. ro Seismul s-a resimtit in apropierea oraselor Odobesti24km),.

Tara in care Ministerul de Interne a fost atacat cu pusti de asalt si lansatoare de grenade

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a revendicat un atac comis miercuri asupra cladirii Ministerului de Interne afgan din Kabul, in care un politist a fost ucis si alti cinci au fost raniti, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )